Thursday, December 2, 2010

~nak membebel~

mcm2 tgh fikir skrg ni...

minggu lepas dan minggu ni merupakan minggu yg stress bagi saya..
stress dgn keja..satu persatu kerja di campak ke atas meja ni..asal masuk keta pagi2 nak g keje, dah start sakit kepala, smpai je rumah ptg2 terus hilang sikit demi sikit sakit tuh..x tahan sungguh...erm..kat company korang ada kosong x utk admin exec?eh tetiba plak nak cr keje lain..heh3x..

pastu rs mcm nak g short vacation. nak pergi melaka tp rs mcm x berbaloi sbb kami nak g kejap je. so, rs mcm nak pergi port dickson. ada sesiapa boleh recommend kan hotel2 yg ok kat PD x? ada swimming pool tu wajib erk. 2 malam lepas kami berbincang pasal short vacation ni. cakap pasal banglo ofis mr azam kat PD tu. tp dah penuh time kami nak pergi tu. mr azam bgtau, ada swimming pool kat banglo tuh. ajmal tetiba je cakap nak mand swimming pool. huh..kesian plak rs..tu la rs mcm nak kena pergi jugak and cari hotel2 biasa dah la....korang tau hotel mn yg best kat Port Dickson?

minggu ni saja kat blog, aku bnyk baca cerita org kena rompak. depan rumah sendiri pulak tu..masyallah..apa nak jadi zaman skrg ni kan...mcm2 hal..sgt takut ok..even aku duduk apartment yg ada security guard tp masih lagi rs x selamat. even kat jalan raya pun. selalu duk terbayang, time aku tgh drive, tetiba org dtg rompak..nauzubillah....mintak di jauh kan semua nih...pada kawan2 jugak, sama2 la kita berhati2 dalam kehidupan seharian ni. kenkdg kita x pernah jangka kan apa yg terjadi kat org lain, akan terjadi pada kita. so, sama2 la kitaa berhati2 yea.

ok..ngantuk..mau tdo..bye bye...

5 comments:

SyidaGorjes said...

tak pernah pegi vacay kat PD sbb kpg asben 15min je dr sana.tapi dengar cite thistle dgn legend tu ok jgk.kalau nak swimming pool yg best kat tiara tu.

~ana~ said...

hoh akak gorjes...lg best..rs nak mandi pantai je balik kg..gitu erk...

SitySha said...

stay kat Avillion,mmg besh.. tp room rate pon besh gak..
Bila Ajmal nk dtg umah Aunty?umah Aunty pon swimming pool.:)

SitySha said...

stay kat Avillion,mmg besh.. tp room rate pon besh gak..
Bila Ajmal nk dtg umah Aunty?umah Aunty pon swimming pool.:)

~ana~ said...

sbb aunty ct asyik bz ke, camna nak g rumah aunty sbb tu mal ajak mama dgn papa g cuti2, bleh mandi swimming pool.