Tuesday, January 25, 2011

~loya+sakit perut+fening2~

semalam rs sungguh la x sedap badan...
sakit perut, memulas2, loya tp x muntah...
rs lembik sungguh nak berjalan pun x larat...
nasib baik mr azam keja smpai pukul 4 je semalam...
so, balik tu, dia yg drive..kalau aku sorg2 rs nya mmg x larat la...



balik tu, mr azam terus bw g klinik...
doc bg ubat sakit perut dan ubat angin...
heh3x...mmg angin pun sbb hari ahad tu lunch lewat sgt...
so, berlarutan la smpai semalam...
mlm td pun terbaring je...mr azam je yg layan anak2...
yg x tahan nya malam td, aqil sakit perut...
sbb ptg semalam, balik tu terus susu kan dia........
aqil plak jenis kejap2 nak hisap susu kejap2 nak hisap susu..
padahal bkn hisap sgt pun..lebih pd nak main nak nak menggetel nipple je...hish....
mr azam asyik marah2 kat aku sbb dia kata depan doktor, aku x tunjuk muka sakit pun tp depan dia, aku tunjuk muka sakit sgt smpai ke tahap x larat nak jalan...
heh3x..nak buat camna ms kat doctor jd mcm kuat sikit...padahal lepas tu lembik je..heh3x...

jadi nya, kawan2 jgn salah faham ye..
saya x xmengandung lg...
gmbr tu gimik je..cr kat google je..
heh3x...

hari ni dah ok sikit la..tp sikit la..perut masih lagi sakit..
ingat nak g ambik ubat lain la plak kat atas ni...
mn tau ubat kat sini berkesan sikit..:)
ok la kawan2..bye...

9 comments:

mama_umar_maryam said...

cehhhhhhhhhhhh,hik3

Hidayah said...

da nak excited tgk gambar tu huhu

rATu kEBaYA said...

sebab penat kot masa hari minggu tu. yg badan lembik semacam dan rasa tak sihat..

SyidaGorjes said...

bikin saspen btol!

shakila mubarak said...

bru ingt ajmal n aqil nk dpt adik gegirl. aishhh...

Afne said...

citttt! cpt2 i terjah blog nk baca pengakuan tau haha

Cik Pah said...

baru nak congrats..tapi takpe awak simpan wish tuh untuk next month..mana tau betul betul peknen..huhuhuhu

~ As ~ said...

yg penting jaga kesihatan elok2 dengan slogan, "mak tak blh sakit, kesian anak2 (dan suami)" ekekeke

~ana~ said...

zety- bikin gempak sikit la..:)

hidayah-xpe la..excited la jugak even tgk gmbr je kan..:)

aishah-tu la..hr ahad tu ana mkn tghri kul 3 ptg...perut masuk angin la..

akak gorjes-hah3x...saya dahulu kan akak la..baton dr akak x smpai lg nih..:)

kila-heh3x..suspen yea..:)

afne-hah3x...bikin suspen...


cik pah-simpan la dulu erk..:)

as-tu la..mak x sihat mula la x keharuan..sian kat anak2...suami??? kesian gak sbb dia kena buat semua keje rumah..:)