Monday, January 31, 2011

~medela swing-for sale~

STICKY MODE
(normal entry sila scroll ke bawah)


aku just nak tolong kawan aku nak let go breast pump dia.
kawan aku ni br je guna pump ni..
x sampai 3 bln pun..warranty pun masih ada lagi..

pump masih dalam keadaan elok...
kawan aku ni nak let go sbb dia br je beli ameda breast pump.
kawan aku ni memerlukan double pump sbb jadual kerja dia sgt padat.
swing ni kan, single pump je...

harga; rm630 (negiotable)

harga x termasuk delivery charge ye.
kalau area klang valley, bleh COD ye.


kotak


set pump..


warranty card

so, pada sapa2 yang berminat, boleh contact aku melalui

bakawali0797@yahoo.com

4 comments:

mama_umar_maryam said...

heheh,zt pon baru igt nk let go medela harmony tu..tapi cam syg la plak..dahla adiah tu..huhu

sue47636 (ADDA) said...

na dia nak jual berapa pam tue?aku tanya ajer sebab aku mmg tgh survey utk beli pum..tapi takde rezeki..lagi..nak tanay harga boleh tak?

~ana~ said...

zety, yg harmony dpt yg ajasu bg tu erk..sayang woooo..xyah la jual..buat kenangan..:)

~ana~ said...

ada, harga dia rm630...