Monday, January 10, 2011

~taman tasik permaisuri~

semalam pagi, mr azam balik keje, lepas breakfast, dia ajak taman tasik permaisuri, bw anak2 main kat playground. klaau ikut aku, malas tp mr azam suruh g jugak. lgpun selama ni bila mr azam off dia mmg bw diaorg g main kat taman tasik titiwangsa or taman tasik permaisuri ni.

aku dgn mr azam mmg x bersiap pakai sport shoes ke..bila dia ajak pergi tu, siap kan anak2, buat air ribena, terus keluar. tu kalau tgk gmbr, mr azam dg seluar slack dan berselipar sahaja. aku lg la sememeh...tp sbb aku tuan blog ni, muka aku awal2 dah dikecualikan utk keluar kat blog..hah3x....

smpai2 ajmal ajak main ball plak. aqil plak sibuk nak bw belon. hah..ajmal dah bising2, kata nya, nnti belon kena rumput, belon pecah...hah3x..kelakar ajmal ni...pastu dia sibuk ajak papa dia kick ball...berlari ke sana ke mari..berpeluh2...aku pun ada gak berlari kick bola sikit2 tp x keluar peluh pun..huh3x..

erm..taman tasik permaisuri ni dah x ramai org skrg ni. dulu 3-4 thn lepas, time pagi je penuh org berjogging, belajar tai chi, yoga, tp skrg xde pun...erm...adakah org malaysia makin malas bersenam? masing2 sila jawab dlm hati yea..:)











dia bgtau kat papa dia, dia muntah....


jom minum air ribena jap..:)

lepas main ball, mr azam ajak g playground plak. main kat playground.




suka tgk diaorg main..:)





bagus jugak kalau sekali sekala mcm ni. tp aku ingat nak start main tenis, jogging balik. tp tu la..apa2 pun kena tunggu mr azam keje ofis hour. kalau dia keje shift ni mmg susah sikit. xtau la bila dia dpt keje ofis hour balik..hu3x...

ok u all...nak tdo..

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh bestnyer dorg ke playground .. elok jer main berdua .. siap bwk bekal ribena tue ;-)

Mama NeeYa said...

husband nana keje katne yg kene keje shift tu? huda dulu pon keje shift gak kt vads. aduihs... mmg tak terurus hidop masa tu. Maklumla, keje umah kite yg buat. laki takpe kot. Tp disadvantage keje shift ni, susahla nk plan cuti same2 dgn family.

Nana said...

sonok tgk bebudak main kt taman kan
dah lama gilerrr tak g sini

||imanja|| said...

sweetnyer gambor diowang berdua kat gelungsur tu...