Friday, January 21, 2011

~tudung indon~

maaf la..aku mmg bab lawa melawa ni mmg x pandai...
bersolek apa tah lg...
bab pemakaian apa ntah lg kan...
skrg ni kan org glamour pakai tudung lycra la, syria la..ariani la..hajaba la..
apa lg erk..
aku pun lupa...
ms awal2 hajaba, ariani keluar dulu, aku teringin nak pakai..
tp mr azam x bg sbb dia kata x sesuai...mcm indon...
aku rs aku pakai dah habis kemas dah tp bila aku tnya cantik ke x,
jwpn dia, boleh la...
dgr jawapan alahai....mmg patah semangat la nak terus pakai...
hr tu ms kat kg, aku try la pakai sekali lg depan mr azam..
pinjam tudung adik aku...
mmg x membuat kan mata mr azam tertarik langsung....huh...

abai kan muka aku yg sememeh...





ni je aku rs ada gmbr cloe up aku pakai tudung bawal..
rs mcm xde beza pun kan....
mungkin ada beza kat mata m azam kot...heh3x..

xpela..aku redha je..x kisah pun..
dia x suka, aku pun x pakai la mcm tu...

maaf la pada sapa2 yg pakai tudung ni terasa kalau aku kata tudung ni mcm indon..
mungkin dgn korang, tudung ni cantik tp tidak pada mata mr azam....
so, aku mmg setia je la pd tudung bawal aku....:)
kengkawan mesti ramai yg suka pakai tudung lycra, syria, hajaba, ariani kan....

17 comments:

~ As ~ said...

asalkan laki suka, haruslah ikut ckp laki kan...

rAtU KeBayA said...

memang suka.. sebab sarung je.. tapi ikut kesesuaianlah..

lempeng oat klu resepi asal kene letak tepung.. tapi aishah tak letak tepung pun.. cuma klu letak tepung senang sikit nak lecekkan atas kuali..

Nana said...

hehee
kita mgm xpakai tudung indon ni
kekekeke
mmg peminat setia tudung ikan bawal hahaha

sue47636(ADDA) said...

ko semkin kuruslah ana...aku tgk..apa resepinya...hehe..

SyidaGorjes said...

munawarah juga yg tetap dihatiku.

p/s:smlm akak pegi park klcc tu.tak ramai sgt org.

~ana~ said...

as, tu la,,kena jd isteri mithali..ikut cakap laki..aaauuuwwww.....:)

~ana~ said...

aishah, tu la..senang kan sbb main sarung je..kalau tudung bawal ni nak kena pin bagai..

~ana~ said...

nana, sama la kita..:)

~ana~ said...

ada, xde resepi pun...aku mkn bnyk je..mungkin sbb aku bf anak aku kot...:)

~ana~ said...

akak gorjes,
akak xyah cakap la..pakai tudung apa tetap nmpak gorjes..:)

wah..dah g mandi manda kat klcc park..best nya..:)

nieda said...

takpelah, asalkan husband suka ikut ckp dia jer..biar sejuk dia pandang..ngeh ngeh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku suka tudung darung gini coz rasa remeh nak pakai brooch bagai .. lagi2 ler nak cepat .. he..he...

Afne said...

ana, afne dulu mmg tak nak lgsg pakai tudung awning ni. mak le yg pujuk2 soh try katanya sng sarung je. tudung st afne kaler hitam rm5 tp selesa sgt pakai. pakai sampai hancur hahaha. skrg ni collection tudung awning dh sampai tak muat hanger bulat2 tu. mcm2 kaler ada. btl la kata mak sng trs sarung nk iron pn skit2 je.

tak kisah la ana, klu tak ikut fesyen terkini ke terbaru ke. kita berhias utk suami. asal suami redha, kan kita dpt pahala :)

Mama NeeYa said...

betull..tudung awning tu express...huda main bantai pakai ade.tp salunya, tudung awning la jd pilihan kalo rushing. nk smyg pon pon sng kalo time jln2. takla mr hubby bebel lmbt duk pakai pin bagai. tp tudung bawal tetap gak jd pilihan sbb die selesa dan lawa, cuma kene pin laa sket2...

~ana~ said...

afne, mmg la senang kan sbb tu ana suka. just sarung je...cepat pun cepat...tp tu la...ikut je la kata suami...dpt pahala lebih skit..:)

~ana~ said...

huda, nana rs klau nana pakai tudung bawal, xde la lawa sgt pun..selekeh jugok..heh3x...

|| sue-imanja || said...

walaupon kekadang pakai tudung awning, namun tudung bawal totap menjadi pujaan hatiku...

p/s: tudung bawal leh sorok ketembaman pipi ku ini...ahaks