Wednesday, January 5, 2011

~wadi hadramawt~

wadi hadramawt...
since ada sorg blogger suggest kan aku g makan kat sini,
terus aku bgtau kat mr azam..excited la kami nak pergi sbb nmpak menarik..

tp ms tu kadang2 x ada, so, asyik tanguh2 je...
last week hari rabu tu, mr azam ajak dtg sini.
tp kami take away je sbb nak tgk bola final AFF cup mlm tu..

lokasi; jalan ampang (dekat dgn used car kereta2 mewah)
menu; makanan arab

harga lebih kurang dgn al rawsha. taste pun lebih kurang dgn al rawsha.
gmbr makanan x ambik sbb dah lapar sgt..balik rumah, terus makan.

menu kami ambik lamb mandy dgn chicken kebab.
mmg memenuhi citarasa tekak aku la...
hu3x...

since aku kawin dgn mr azam ni. mcm2 mknan yg aku jarang mkn or x pernah mkn, aku mkn..cth terdekat mknan arab ni la..dulu sebelum kawin mn ada aku mkn mknan arab ni. pastu, lamb tu pun jarang sgt2 la aku mkn....sethn adala 2-3 kali je kot mkn lamb..tu pun bila mkn lamb chop. skrg ni 1-2bln sekali, ada je mkn lamb..:)

tp apa2 pun aku suka..aku bkn la jenis memilih mknan sgt.....:)
aku bedal je semua..aku kan kuat mkn...:)


ok, layan gmbr..semua gmbr rest. tu je..gmbr mknan dgn tuan punya blog xde..
xpe..xpe..nnti aku pergi mkn sini, aku letak lagi kat blog...





















ok korang, sapa2 nak cari kelainan dalam menu mknan korang, sila2 la ke sini...
sedap...:)

ok..bye korang..

9 comments:

mama tisya said...

ada gk member suggest p sini tp tk smp2 lg..ar rawsha tu pn tk try gk lg

rATu kEBaYA said...

gambar makanan takder ye.. hehehe

SyidaGorjes said...

rumah ana kat mana?
kenapa tempat yg ana pegi ni dlm kawasan yg akak bole smpai kurang dr 30min dr umah akak?

~ana~ said...

sis eryn, pergi la..tp try la kat al rawsha jalan damai tu dulu sbb nnti dia dah nak tutup...nnti diaorg pindah ke kg pandan..

~ana~ said...

aishah, tu la..gmbr mknan xde plak..tp xpe la..nnti2 bila pergi lagi, nak ambik gmbr bnyk2..:)

~ana~ said...

akak gorjes, rumah saya kat sg besi..tp saya suka jalan2 cari makan dekat rumah akak dgn harapan, akak akan ajak saya mkn kat rumah akak lak...hahh3x...larikkkkkkk...

A D I A said...

i duk lalu2 sini berapa kali dah tapi tak teringin pulak singgah hehe. u mmg peminat arab food eh? eh arab food kan ni.

~ana~ said...

adia, my other half yg suka mkn arad food ni sbb dulu diaorg tinggal lama kat jeddah...

i ni tolak batu dgn kayu je, so, apa2pun mknan bleh je masuk tekak i...

SitySha said...

Na,penah try kat Saba' Restaurant?bg aku lagi besh dr ar rawsha kat ampang tu.ko try kat setiawangsa punye branch,dpn stesen lrt setiawangsa