Thursday, January 27, 2011

~walls selection chocolate gold~

baru2 ni tgk kat giant, wall selection gold ni buat promotion.
aiskrim ni dapat rm8.88 je pastu dpt free aiskrim yg kon tu satu...
terus la ambik kan..perisa chocolate menjadi kemestian
sbb kalau aku beli perisa lain, mmg ambik ms nak habis...





ni mkn malam td..tabur chocolate chip sikit..br lebih sedap..:)


muka happy dpt mkn aiskrim...ish..gelap plak...x psg flash..


ni mata bulat tgk mama suap aiskrim kat abg..
(abai kan persekitaran kat blkg tuh)

aqil mkn aiskrim smpai comot2 mulut...
aku pun bersuara kat mr azam; abg, tlg ambik tisu, lap mulut baby..
terus dia ambik bj dia, lap mulut dia...
hu3x..abis la comot bj..suka sungguh lap mulut dgn baju....
huh....

eh..nak cakap pasal aiskrim jugak....
aiskrim ni boleh tahan la sedap...
sedap kategori 3rd class..:)..heh3x...
kalau 2nd class, nestle la cremeria tu...sedap tu...
sbb kalau 1st class of course la baskin robin, haagen dazz....
hah..bln ni 31hb kan, nnti bleh la serbu baskin robin....

korang suka makan aiskrim x?aiskrim apa korang suka?

tp kan..aiskrim yg pakcik naik motor jual tu pun sedap...
lama dah rs nya x mkn aiskrim motor tu...
mkn dgn roti or letak kat kon dia...erm..sedap nya...:)

7 comments:

Afne said...

ana, ni yg iklan terbaru tu kan? ada 3 koleksi baru. bila nk beli ni..

mama_umar_maryam said...

yg mahai2 mmg sedap..tp aku rase yg pure dari uncle cine tua jual eskrem dlm tong biskut tu jugak yg sedp,hahahaha

SyidaGorjes said...

elakkan beli aiskrim kat moto tu sbb doctor cakap banyak kuman.inilah ayat yang menjadi pegangan aqid kalau takmo bagi dia beli.

~ana~ said...

afne, ha'ah..ni yg iklan terbaru tuh...afne, nnti2 beli la..giant dekat je kan..:)

~ana~ said...

zety, tu la..yg mahal2 mmg sedap...eh...aiskrim yg dlm tong biskut tu la yg ana maksud kan sedap gak tu...mkn dgn roti..fuh...

~ana~ said...

akak gorjes, ooo bnyk kuman erk...eee..lepas ni xleh mkn dah la aiskrim tuh..hu3x..

A D I A said...

i uska aiskrim cine motor tu gak. makan time2 baru abis jogging, mmg best ler. i suka purple tu, keladi ekk.