Wednesday, February 16, 2011

~hadiah sudah sampai~

hr tu akak gorjes buat ad hoc contest...

gile gigih aku menjawab....
tgk2...aku plak yang menang...

hoh..ni kali ke-2 aku menang..
hr tu dia ada buat ad hoc contest gak...
ms tu pun aku salah sorg pemenang gak...
terharu beb...x sangka plak aku menang...
ala..tp main teka2 je...bukan nya iya2 pun...

so, td, hadiah sudah smpai..
punya la aku dok mikir...sapa la bg surat kat aku...
takut gak kan..org nak bg surat layang ke...
keh keh keh..ada org nak hntr surat layang ke kat aku nih...
dah hadiah nya ialah....



terharu mak noks....
mungkin bg org lain, ala..rm20 je pun nak kecoh..
tp bg aku bnyk tu....
erm..nak beli apa yea...:)
apa2pun, terima kasih la akak gorjes...
lenkali buat lg yea..mn tau kot2 saya boleh menang lg..:)

7 comments:

SyidaGorjes said...

ana,
tulisanku sangat buruks....napelah amik gamab dengan note itu?

~ As ~ said...

byk ke sikit ke...kau ada?? kan? hahaha

mama_umar_maryam said...

wahhhh kelllas gitu dpt voucer,klu saje2 nk voucer 20 ni kene banjer kt jj 200 gak kan..haa rezeki ana ;)

A D I A said...

dear, u pun menang teka teki i yg awana kijal tu. bak mai address u ye. tapi lewat skit la i pos kot tgh bz ni. i rasa u bab2 cotest ni mmg ada luck la, teruskan usaha!

edkbd@yahoo.com

maya amir said...

biorlaa RM20, dpt beli byk barang gak tu:)saya dpt RM10 pun, saya excited..hehehe...

~ana~ said...

akak gorjes, mn ada buruks...tulisan doc kat sini lg buruks...:)

as, i likeeeee......

zety, tu la..rezeki kan...alhamdulillah..:)


adia, really???hah3x....ok, nnti i email u yea..

maya, tu la kan..lepas gak la nak beli brg yg ada kat dlm jj tuh..:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak gorjes tu syida gorjes ye. boleh lah lepas ni, berjimba-jimba ngan voucher tu. tahniah.