Monday, February 7, 2011

~hari pertama..~

hari pertama bekerja selepas cuti lama....
alhamdulillah jalan ok la hari ni..x jam sgt...
jam kat jalan sg besi-jalan tun razak...yg tu biasa la...x heran dah..:)

ada bnyk keje ni tp xtau nak start yg mana dulu...
nasib baik jugak minggu lepas dah key in semua work order kat dlm MEX...
kalau x terkejar2 jugak...

hari sabtu, aku dgr highway, PLUS, LPT jam teruk kan..
penangan org pergi balik kg, pergi bercuti2 sempena cuti panjang...
org ramai balik hari sabtu kan...
agak nya sbb org ingat balik hari ahad tu jam,
tgk2 hari ahad ok je..x la seteruk sabtu kan...
ni la pengangan cuti panjang...
hnya aku je yg setia duk tercongok kat kl ni..
kalau x, dgn aku pun agak nya terselit dm mengharungi jam ni....

xde idea sgt sebenar nya nak bercerita..
lgpun kabel tertinggal,
kalau x, bleh la upload sekeping dua gmbr....

erm.....
nak bercerita....
ada cerita la sikit...
cerita pasal hati dan perasaan..
tp later later la ye...

okla...sambung buat keje...

7 comments:

rATu kEBaYA said...

Slow2 ye.. 1st day mmg mood kelaut..

Afne said...

afne br start keje arini slps bercuti selama 9 hari kt kg. tak de ke mana2 pn sbb johor hujan & banjir.

alhamdulillah, smlm blk jln clear all the way dr johor ke kl.

Nana said...

sana sini entry pasal jem yang teruk
seb baik kami balik kl awal xde la jem

maya amir said...

saya plak nak blk kg mnggu ni..sure best sbb jalan lengang..hehehe..

Ati Masrif said...

hehe..kita pun dok rmh je..
tak kemana2 pong ^__^

~ana~ said...

aishah- mmg semua org rs nya mood kelaut..heh3x..

afne-alhamdulillah la jln clear kan..

nana-tu la..semua org duk ckp pasal jalan jam rs nya..heh3x

maya-perancangan baik tu..balik time lengang...time lepas org dah balik semua..

ati-sama la kita..:)

A D I A said...

jam jam, i pun baru balik dari kg ni. jammmmm kat karak highway. nak nangis je. nasib tak payah gi kerja hehe.