Monday, February 14, 2011

~kisah panas~

aku rs kat malaysia ni mesti kalau jadi mende2, bermusim kan...

cth;
kalau time org buang anak...
berminggu2 ko akan bc @ dgr kes org buang anak je kat news...

sama jugak kalau musim org merompak, meragut, accident...

dan yang terbaru...

kisah blogger main kata mengata....
dah 3-4 hari aku asyik duk bc kisah ni..
hari ni mcm makin menjadi2 plak...

ish..mintak di jauh kan dari aku...
kawan2 blogger aku ni baik2 semua kan...
x main la makan kuihh talam or berlumba2 nak beli talam mahal kan??

ye dok?????

korang kalau nak tau, cr sendiri erk...

7 comments:

mama_umar_maryam said...

erkk..siyes zt x terkesan citer2 blogger tu..sile 4ward 1-2 blog,hahahaha

nieda said...

owh yaker, ingatkan artis aje kata mengata kt twiteer..minta dijauhkan. blog ni hanya untuk suka2, bkn nk cari gaduh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg panasss ... kita blogger tak femes ... muhasabah diri banyak 2

maya amir said...

eh ye ek ana? ade ek yg ngata2..isk mintak dijauhkan.. tak baiklaa nak ngata2 org kat alam maya camni.. yelaa bumi ini bulat..kite buat kat org, one day kite lak yg kene.. isk..isk..sekadar meluahkan cukup tapi jgnlaa mention nama, atau kutuk terang2 sgt udah..huhu...

~ana~ said...

zety, ana ish..x berni la nak forward..heh3x....

nieda, erm..ni kes kat twitter la nih...

kak d, hah3x..kak..jom muhasabah diri...

maya, tu la.erm..ana selalu je jumpa kes mcm ni kat blog2 ni...sbb kenkdg bw pastu perasan la kan...tu la..kena sentiasa beringat....

|| sue-imanja || said...

eh ye ke?..la ada jugak yg gitu² kan... mintak dijauhkan lah...tk besh la gitu

A D I A said...

blogger mana yg latest bergaduh ni pulak? i tatau pulak story hehe.