Friday, February 25, 2011

~mat salai burger~

alhamdulillah, hari ni dah ok sikit...
dah kurang la sakit perut nya..
mungkin semalam aku mkn ubat dgn konsisten...
so, moral of the stiry, kena mkn ubat dgn konsisten..

malam tadi, dinner simple2 je...
buat macaroni sup utk 2 org hero kenit...
hero besar dan heroin makan ayam bakar...
buat ala2 kenny rogers...
tp xde sayur sbb malas nak buat coleslaw...

mr azam kata, nnti kalau lapar, order burger mat salai.
kat area rumah aku ni, ada burger mat salai...
dah bbrp kali jugak la kami cuba...
mmg sedap la aku rs..daging burger tu rs beza sikit dgn daging burger ramly nih...

actually, brader ni bukak kedai makan,
pastu dia bukak jugak stall mat salai burger ni tepi kedai dia...
yang best kalau kita order makanan dr kedai dia, dia boleh buat delivery tanpa sebarang addtional cost...hah3x..
sapa x suka kan...
mlm td, bila aku call utk order, dia terus tnya nak hntr ke mn..
heh3x..bagus la brader ni..padahal aku nak order, 2 burger je...
tp aku pesan kat brader tu, kitaorg tunggu bawah sbb aku xnak diaorg naik umah..
bkn apa, aku rs mcm x secure....

jom layan mat salai burger...
sedap....tu utk tekak aku la..:)


buger daging-rm3 satu...


makan depan tv, guna kerusi aqil buat meja..heh3x..diaorg dah tdo ok la..:)
jom mkn...

7 comments:

~ As ~ said...

aku dtg sana, belanja aku mat salai burger!

nieda said...

pernah mkn, sedap juga

rATu kEBaYA said...

memang sedap kan ana.. pernah makan sekali je.. lepas dah buat n3 kat blog.. mgu depan nya nak beli lagi dah tak jual.. huhuhu.. sedey..

Nana said...

mabeles gile...
dah penah mkn

|| sue-imanja || said...

wah packaging pon cantik. bleh try la nanti...

|| sue-imanja || said...

ana...kenapa post 'cantik' tu dah tkde?

Ermayum said...

burger oblong ye rasanya pernah try
but apa apa pun sapa sapa boleh jual burger but still sedao or tak depend on tukarng masak sos and berapa banyak mayo kat dalam tu :)