Monday, February 21, 2011

~x boleh komen~

please..please....

hr jumaat tu aku godek apa ntah kat settings comments tu..sekali tu xbleh keluar...
thanks akak gorjes sbb inform ana...
mmg x tau pun sbnar nya...
aku dah try ubah balik setting tu tp x jd jugak.....
erk..ada sapa2 boleh tlg x pasal ni.


--------------------------------
update; 830pm,
ok, korang dah bleh komen..
thanks to mr azam sbb tlg godek...
padahal x godek pun, dia duk blkg aku, tgk je..
pastu dia tunjuk itu ini, terus bleh...
hah3x...malu plak, dia xde blog pun dia tahu...thanks erk abg...love u...:)

4 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Makcik pun pelik, tengahari tadi cuba pergi blog ko ni. tengok tempat komen tak de. makcik nak bagi tahu tapi ko tak de chat box.lega sekarang dah okeykan.

Lyana@Mely said...

iskh3...ha tulah gatai tgn..hehehe

mama_umar_maryam said...

see..gelabah giler kan org x blh komen..xmeriah rase klu org x blh komen ;)

~ana~ said...

kak ina, saya ada chat box la..kat tepi nih...heh3x...tu la..dah lega la sbb dah ok..:)

lyana, hah3x..tu la...gatal sgt tgn nih...

zety, pelik semcm semalam bila tgk xde org komen...seb baik akak syida gorjes kabo....tu la..rs mcm eh..xde org ke dtg blog aku nih...x meriah je rs..:)