Tuesday, March 15, 2011

~1901~

ingat x lagi kat entry nih...

maka, jumaat lepas, teringin la nak g redeem..
suruh mr azam pergi ambik, so nnti, i ambik dia terus kat klcc..
ptg jumaat tu jammed x hengat2 kan...
dr tghri lg....

agak nya org berpusu2 g matta fair kot...
tu yg jammed teruk sgt tu....tp dr ofis nak g klcc pun dah setgh jam, apa kes kan?
dr ofis nak ke klcc tu, laluan yg opposite nak ke pwtc...
mungkin cuti sekolah dah start, org duk berebut balik awal kot...

maka nya, jumaat malam, kami mkn 3 ketul hotdog 1901 sahaja...
pukul 9, i dah lapar balik....
biasa la..tank besar..hah3x...
tp pd pandangan i, ok la 3 ketul hotdog ni dpt beli dgn rm10.
hotdog semata2 dgn sos sikit...sayur mmg xde..
tp puas hati sbb hotdog dia sedap dan besar sikit la...
bkn mcm hotdog yg biasa2 kita beli kat pasar raya tuh....



ok korang, nak stop sini...
nak makang nasik lauk ikang singgang dgn budu jap..:)
makang nasik lauk budu lagi sedap dr 1901 hotdog i rasa...:)

p/s; autopublish...

8 comments:

rATu kEBaYA said...

setuju.. nasi lagi puas dari makan 1901 ni

Nana said...

sgt suke....
hotdog ni sekali bli mesti 2 heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhh dah lama tak singgah makan hot dog 1901 ... beli yg jumbo tue puas hatie ;-)

mama_umar_maryam said...

hik3..gigih g redeem ye ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

1901 tu memang sedap, tapi kita ni mana biasa, mesti nak tangkap nasi gak.sama cam makcik gak, nasi tetap pojaan hati.

Ermayum said...

budu ngan durian lagi sodapp

dear esok i pos hadiah you - hari ni dah lupa lah pulak dah petang baru ingat

maya amir said...

hehehe..i pun perut melayu gak..sesedap mana hotdog tu, nasi jugekkkk yg dicarik..kekek.. tapi saya suka 1901 hotdog tu..sosej die mcm beso gitu kan..cume tulaa kalau ade sayur bagai nmpk laa lagik best:)

nieda said...

saya mmg peminat 1901