Sunday, March 27, 2011

~ajmal is 3~

hari ni tanggal 27 mac, genap la anakanda ajmal irfan berumur 3 tahun..
cepat je masa berlalu......rs mcm br je lagi perut kena belah utk keluar kan dia...heh3x...

xnak tulis panjang2 sbb sedikit bz nih...
thn ni xde buat birthday party mcm thn2 lepas, sbb mr azam dah plan sesuatu utk dia..
utk dia dan kami sekeluarga....:)
thanks mr azam.....



to ajmal irfan bin noor azam hanif,
selamat hari jadi yang ke 3 sayang....
mama, papa doa kan semoga ajmal menjadi anak yg soleh,
dgr cakap mama dan papa,
mama, papa dan baby aqil sayang sangat2 kat ajmal...
jgn nakal2 ok..:)

9 comments:

A D I A said...

happy birthday hensem boy :) buat muka nakal camtu ekkk, gigit telinga baru tauu.

nieda said...

happy birthday ajmal...dgr pesan mama dan papa k

Afne said...

happy birthday ajmal :)

apa surprise birthday plan utk ajmal tu?

Nana said...

hepi bezday ajmal...
dah beso dia ye
bln dpn damia lak
wah mesti nk g oliday ni kan heheh

~ As ~ said...

happy birthday ajmal. anti doakan semoga menjadi anak yg soleh...

Nurull 101 said...

happy birthday !!! rupanya same birthday dgn bulan dgn kitorang gak. husband 1 mac, huda 16 mac, dania 29 mac... tp kitorang tak celebrate ape pon lg... xde plan.. hihi

~ana~ said...

auntie adia-thanks..xyah la gigit telinga mal..bw mal jumpa cik piyya je pun ok...:)

auntie nieda-thanks, kirim salam kat humaira comel yea...

auntie afne-thanks, nnti bw hana dgn haziq main kat playground kat bwh sama2 dgn ajmal dan aqil yea...
mama kata surprise xleh bgtau lg..nnti mama cite..

auntie nana-thanks...hah bln depan damia plak kan...

auntie as-thank u, nnti balik kg lg tau, mal nak ajak azam main...

auntie huda-thank you...oo kira nya esok la dania nya birthday yea...dania sama baya dgn aqil kan...bila mal boleh jumpa dania nih..rumah kita dekat je mama mal kata..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi bestday ajmal ... wahh th nie ada big plan utk bestday boy yer ;-)

|| sue-imanja || said...

hepy besday ajmal... tkmo noti² ok...