Tuesday, March 29, 2011

~birthday party @ kiz sports & gym~

owh..jgn salah faham, ni bkn birthday party ajmal. sabtu lepas, kami dpt invitation drpd mr azam's cousin. dia buat bithday party utk anak dia kat kiz sports & gym kat bangsar village. mmg best la sbb org kiz sports tu ada kan games utk kanak2, pastu ada maskot. tetapi malang nya, kedua2 anak saya sgt jakun... bkn jakun la sbnar nya, tp segan. sbb kawan2 ukhail tu kebanyak kan nya classmates dia. so, ukhail more to main dgn kwn2 dia la...ukhail plak sekolah kat international school, so, ada jugak la kawan2 dia yg bangsa asing, mungkin ajmal tgk mcm pelik kot....lgpun ajmal ni kalau awal2 jumpa, dia mcm susah sikit la nak kawan.. cousin2 mr azam yg lain plak xleh dtg, so, ajmal mmg xde kawan la... ajmal dan aqil lebih excited nak main kat luar (area playland) drpd nak join games yg diaorg sedia kan utk party tu...so, mmg x join sgt la party ni, time maskot tu dtg, ajmal nangis sbb takut, so, mr azam bw dia g main kat playland, mkn pun xnak sbb asyik nak g main je... party habis pukul 3ptg, tp duk layan ajmal dan aqil main, smpai 430 duk situ. byrn mmg x dikena kan la kalau kita duk lebih drpd waktu birthday party tu. so, kira nya mmg boleh duk main situ smpai la kiz sports tu tutup... sorry la, entry hr ni lintang pukang..dah 2 jam stgh i edit masih x jd jugak..xtau kenapa...layan je la entry lintang pukang ni yea...

12 comments:

SyidaGorjes said...

bestnya kalau kita ada duit lebih and celebrate bday anak kat situ kan?

|| sue-imanja || said...

eh okay ja tgk entry ni...
bebudak biasa la takut dgn maskot ..dah la beso kan... takper as long diowang enjoy main kat situ dah besh daa

nieda said...

penah pergi kiz sport kt one utama, tempatnya mmg best. 2 badek tu malu2 nk berkawan

rATu kEBaYA said...

takper lintang pukang.. yg penting faham.. heheh.. sronok ye budak berdua tu

Nana said...

wah lain dari lain ni
wat sebeday kt tmpt ni
meriah

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh puas hati dorg main kt besyday party nih

mama_umar_maryam said...

next time kite g sini same2 ye,umar ade member card sini ;)

Cik Pah said...

meriah.. bestnyer.. cik pah pun ada keinginan nak anta anak gi international school.. tapi angan angan jer kot

maya amir said...

bagus gak dpt celeb kat tempat gini..siap ade game tu..:)

~ana~ said...

akak gorjes- tu la, ni pun an dgr, dia byr rm30/head. food not provided...huh3x

sue-ana x pernah pun bw diaorg main kat sini..tu yg excited lebih tu...:)

nieda- best kan..agak nya kat ou lg besar kot...2 beradik tu mmg malu2 kucing...

~ana~ said...

aishah-heh3x...seronok la dpt main...

nana-poket pun meriah la..hah3x..

kak d-mmg puas hati...dah la xyah byr..lg la puas ati..heh3x..

~ana~ said...

zety-owh itu sgt menarik..:)..offer di terima tp aku takut anak2 aku x jd nak main sbb asyik dok usha maryam yg comel tuh..hah3x..

cik pah-international school ok tu ok, yg anak cousin mr azam ni mmg speaking je la..susah nak dgr dia ckp melayu..dia dgn kakak dia, dua2 kat international school tu. tp poket harus di lihat jugak...heh3x.pd ana, kalau mampu, ok je..

maya-dia sekali dlm pakej, best la...