Wednesday, March 9, 2011

~carousel cafe~

hari ahad malam, dinner dinner di sini....


1st2 nak buat ad hoc contest nak suruh teka kat mn carousel cafe ni..
tp bila dok google, bersepah2 keluar, terus x jd..hah3x...

mula2 xnak join sbb penat...
ahad tu keluar, gi birthday party kat bangi, pastu g rumah abg,
so, ingat nya nak balik awal, nak rehat la...
erm...last minit decide nak pergi jugak....

rs nya dah dekat 2 thn kot x dtg sini..lama sungguh dah rs nya...
rs nya last time pergi masa berbuka puasa thn 2008 kot..
lepas tu rs nya dah xde pergi kot...

ptg tu padahal dah melantak mc'd ms kat birthday party anak kawan me...
tp masih lapar lg..padahal ms tu br pukul 730, mr azam kata, dia masih kenyang.
cakap je la ko mmg kuat mkn, nak mkn bnyk
maka, sebab lapar, mmg bnyk la mkn nya...
smpai kan pengat pisang pun i belasah uuuuu...........hah3x...


pinggan pertama sayeeeee...:)


menyusul plak pinggan ke-2, ingat kan nak suap kat aqil, spagheti tu..
tp kesudah nya masuk mulut i jugak yg bnyk sbb sedap..hah3x...


kek coklat..


cheese kek dgn kek apa ntah..tp sedap...:)


konon la kenyang...tp korang tgk sendiri la plate dia tu..:)


>ajmal irfan ak bergmbr dgn beca la plak.....

teruja diaorg berdua tgk horse bnyk sgt...aqil raziq belari ke sana ke mari konon2 boleh kejar horse la..
terima kasih kepada penaja, hopefully bertambah murah rezeki lepas ni...

12 comments:

~ As ~ said...

cuba ko tnya aku, aku tak tau..haha

Cik Ina minat Do do Cheng said...

sedap lah spegthi tu Ana.cam carbonara je .Rajin Ana Jalan-jalan cari makan.budak sorang ni comellah.

SyidaGorjes said...

buffet style ke?
akak xtau pun kat mana carousel ni.

rATu kEBaYA said...

mmg tak taulah kat mana tempatnya... hehehe

makanan semuanya memikat hati..

kenyang terus jadi lapar

Nana said...

meriah nye makanan..

Ermayum said...

hehe perli cik abg tu tak marah ke dia heheh

i tak tau mana tempat ni kalu suh teka mesti tak menang :)

Cik Pah said...

bestnyr.. spageti tuh.. oh.dahg rasa lapar pulak petang petang nih

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhhhhhh bestnya ..sesi makan2 ;-)

mama_umar_maryam said...

kt ne ni ana? alang2 xjd buat ad hoc contest kan,hahaha

maya amir said...

suke spagetti tu.. sedap tak ana?

Ermayum said...

dear email your address ye nak bagi hadiah :) erdinasyaminie@yahoo.com

~ana~ said...

as-ko mmg...hah3x..

kak ina-hah..terima kasih kakak sbb ingat kan saya...tu mmg carbonara...saya lupa..heh3x..xde la rajin kak, dah org ajak, kita ikut je..:)

akak gorjes-ha'ah..buffet style..kat palace of golden horses

aishah-kat palace of golden horses, the mines..

nana-mmg meriah, semua benda nak mkn..:)

ermayum-mmg dia terasa pun.heh3x..u ni memahami la sis...:)

cik pah-sedaaaaaappppp...:)

kak d-makan2 mmg best..:)

zety-kat palace of golden horses, the mines...

maya-sedaaaaappppp...:)