Monday, March 21, 2011

~kupon free-breakfast at mcd~

hah...camana la i boleh xtau mc'd tgh offer free brekfast skrg nih.
hoh..sgt ketinggalan hokeh...
hari sabtu, awal plak terjg...pukul 530 pg, pastu, dok pk, ada faedah jugak kalau pergi redeem breakfast kan...xyah buat breakfast..:)

tp sebelum tu, call dulu, sbb mr azam kata, dia tnya mc'd kat ofis dia, diaorg x terima photocopy mc'd..tp my friends kata boleh kalau yg ambik kat fb..
nak kepastian, call la mc'd, diaorrg kata, printed boleh photocopy x boleh...

me tnya, mcm mn u all beza kan printed n photocopy sbb dua2 black n white.

dia kata boleh tau..apa2 je la, janji bila i pergi, boleh dpt free...kang kalau x dpt, sj je...

time nak keluar, ajmal plak terjg, so, bw ajmal, mr azam jg aqil kat rumah,
smpai2 kat sana, semua yg dok beratur, dok makan ialah chinese..
me je malay..hah3x...lantak, janji free....

eh tp nak redeem ni, kena beli minimun rm5. ambik je la apa2 pun.
so, i ambik set yg hotcakes. wallah la wei..dah jatuh cinta dgn hotcakes mc'd..
ms balik kg minggu lepas, singgah mc'd beli family breakfast tu, mkn hotcakes dia..owh....sedap nya....


tgh beratur..1 kaunter je bukak..lepas ambik gmbr ni, terus bukak semua kaunter..:)


ramai gak yg dine-in....


budak br bgn tdo, siap bw mainan lg..:)


dah sampai rumah, jom makan...:)


ambik set hot cakes, hash browns dah habis, ganti dgn fries...

set yg percuma ni xde air tau, sbb tu i ambik set hot cakes tu.
mr azam cakap, org mc'd bgtau dia, biasa org beli 2 coffea, mmg dah lebih rm5, so, dpt la 2 set breakfast free nih....
rs berbaloi2 sgt..:)
hot cakes tu dpt mkn sikit je sbb ajmal mkn banyak....hu3x...xpe2 minggu depan ada lagi..:)

sapa2 yg nak kupon free tu, klik sini..tp ingat, kena print xleh fotostat..
delivery x boleh yea..tp drive thru boleh...

ok, jom ramai2 serbu mc'd. ada ms sikit lg ni...smpai kul 11am.

14 comments:

A D I A said...

wahh gigih pagi2 sabtu gi tapau kat mcd, free punya pasal kan. hmm good info, i tak tau menahu pun pasal ni.

rATu kEBaYA said...

ada free meh.. macam mana nak dapat voucher tu.. cer citer

Ermayum said...

uwaaa i sgt suka pancake mac D
:)

err voucher i dah sampai tak ?

Cik Pah said...

wah..gigih ko bawak anak anak .. comel ..siap pakai pyjama lagi gi mcd itu budak kecik..cuba org tua yg pakai camtuh.. mesti kene gelak..lalalla

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wauuuuuuuuuuu bestnyerrrrrrrr ... nak print gak kupon itew ;-)

SyidaGorjes said...

bangun pukul 5.30 da breakfast?
kalau awal sikit, bole pergi sana bersahur kan?heheheh

~ana~ said...

adia, bab free mmg i laju je...

aishah-klik kat tmpt ana suruh klik tu, pastu print la...g redeem kat mcd.

ermayum-sedap kan hotcakes dia..pesal la i buat x jd mcm tuh..hah2x...voucher x smpai lg ..

cik pah-anak je..bkn anak2 sbb saya bw sorg je..lg sorg kat rumah..hah3x...belasah je l pakai pyjama..take away je kan..:)

kak d-print cepat2 smpai 31 hb ni je..

akak gorjes-bgn 530 tp pergi nya kul 630..heh3x..

Nana said...

haih rasa tergoda ni
dah lama xbekpes mcd

haslina said...

pergi jua akhirnya ana..ada masa lagi..i redeem hari2..akak sabtu lepas dh gi...kul 10.00 que, sampai 11.30 baru dapat mkn..hahha...drive thru gitu..beratur alamtnya sampai kul 1ptg pon lum tentu dpt agaknya

nieda said...

tq sharing info...tak tau pun..semangat ni tgh print kupon...tqvm...

Nurull 101 said...

nana, kompem eh boleh print out kupon nih.. smgt nih... suh husband print ehehe.. teringat zaman keje dulu redeem kupon dpt bege brekfest sampi 15 biji. masa tu gi dgn husband n adik ipar. mkn sampai gemuk dlm 1 hari. sbb hari last day boleh redeem.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ana, makcik suka makan fillet o fish kat sini, Firdaus pulak suka makan hash brown.amboi tomel nya budak tecit tu ngan pyjama.

shakila mubarak said...

kakna, dah redeem. thnx. tp kat sini xde hotchoc yg mcm kakna cite tu. sedeh skjap!!

~ana~ said...

nana- di persila kan yea..:)

kak haslina-ape teruk benor gaya nya mcd kawasan akak tu..kat tmpt saya xde la gitu...td g titiwangsa pun ok je...

nieda-nnti setiap hari smpai 31 march ni x yah buat breakfast..heh3x..

huda-boleh...dah confirm..

kak ina-dah lama x mkn fillet o fish tu..hu3x..bj tdo ajmal semua pyjama..heh3x..eh ada akak tnya?hah3x...