Saturday, March 19, 2011

~motherhood expo~

semalam pergi waktu lunch. kan ke hari jumaat waktu rehat, 1215-230, so, harus la di guna kan sebaik2 nya...:)

pergi dgn 2 org kawan saya....
sanggup tu dr ofis ke midvalley...jalan clear je tp smpai2 kat midvalley,
jammed plak time nak masuk parking. full parking kat zon A tp masuk jugak.
berpusing2 mencr parking.....kesudah nya lepas hampir 1/2 jam mencari parking, jumpa la..
betul2 depan entrance..syukur alhamdulillah...xpayah jalan jauh2....

masuk2 rupa2 nya 1 hall ada pameran mapex. patut la full parking. org semua agak nya sibuk nak mencari rumah jugak. since kerajaan dah announce bantuan utk rumah pertama tu kan, harus la ramai org pergi serbu.

masuk2 jalan2 survey2....dan of course la bnyk booth tgh promote botol bpa free kan. yg pureen pun ada, cantik...cartoon2 lg...belas2 ringgit je kalau x silap...

okla...lalu kat booth avent, kalau korang leave namecard, ada dpt free gift. nasib baik namecard ada sekeping dlm purse nih..dpt la jugak free gift..tunggu je la nnti kot2 nnti diaorg call utk lucky draw plak..:)...








botol kaca...


botol kaca, yg hijau tu getah cover, so, kalau anak baling kat lantai, xde la pecah2..rm35 klau x silap.


mainan pun bnyak....


ni product apa ntah..lupa la...


ni kat booth avent


lepas drop card, dpt la ni...jd la kan....:)

so, weekend ni boleh la pergi kan...expo ni sampai esok je...di nasihat kan kalau nak pergi, pergi awal2 pagi sbb org mesti ramai nak g mapex tu jugak kan...

ok u all....selamat berhujung minggu....:)

7 comments:

Cik Puan Fara said...

ala seronoknyeeee kalo dpt pegi.. byk bende boleh tgk n rembat..
tp jauhhhh :(

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita ke Putrajaya .. wah sure best kalau gi sini beli brg2 baby ;-)

|| sue-imanja || said...

memula nak pergi juga...sebab ada mapex, leh la 2 in 1. tapi sebab cuaca cam mendung je terus rasa malas nak keluar rumah... memerap layan zzzz je 2 ari..hehehe

SyidaGorjes said...

akak tak pernah pegi.sbb da tau nak cari parking kat mv to macam *tut*.so akak pasrah je kat rumah, bole tak?hehehehe

A D I A said...

wah wah wah, i mcm berminat pulak nak try botol kaca tu. boring dah pakai dr. brown ni, leceh sbb byk part kena basuh.

juelee said...

tak sempat nak gi pun huhuhuhu

nieda said...

husband kite kalau bab2 org sesak jgn harap nak pergi..bini dia jer yang sabar dan sanggup bersesak2..hehe.dah nama pun org pompuan