Thursday, March 31, 2011

~on that day.....~

hari ahad, 27 mac 2011 birthday ajmal irfan yg ke-3.

mmg x buat birthday party pun. just small celebration je utk kami 4 org..birthday boy request nak kek ben 10.
dulu ms first birthday dia, dah buat kek ben 10 tp sbb ms tu dia kecik lg, x pandai sgt lg, so x nmpak excited nya.
kali ni tempah kek kat king's je. pastu me beli gmbr edible image kat bake with yen tu. tampal je kat kek.
senang..habis cerita. tu pun buat dia excited gile dah...
tnya dia nak mkn kat mana, dia kata nak mkn kfc.
so, bw la g mkn kfc, sambil celebrate kat situ sekali.
lepas tu kami terus bergerak ke next destinasi yg mr azam nak bw kami sempena birthday ajmal irfan....tu nnti later2 me cerita..

kek..


dah besar dah anak mama dah besar..:)

senyum je...:)

excited nyanyi lagu birthday utk diri dia sendiri, pastu beriya tiup lilin....

potong kek..tp dia mkn yg ada gmbr ben 10 je....


yeay..dah habis makan...

doa mama, semoga ajmal irfan menjadi anak yg soleh, mendengar cakap mama dan papa.

perkembangan dia skrg ni haish...mcm anak2 org lain jugak la kot...

talkactive, suka lakonkan imaginasi sendiri, suka membayang kan apa yg akan terjadi kalau kita bagi satu cth keadaan kat dia, siap dgn dialog2 dia sambung cerita....selalu kena buli dgn adik dia, suka makan tau fu fa...suka makan makanan laut, nmpak seminggu 2 ni dah mcm makin kurus sikit la dia..mungkin kurang susu..perasan dia dah jarang mintak susu...xtau la kenapa..mkn pun makin kurang dah sikit kuantiti dia....tp xpe la..as long as dia sihat, x kisah la kan.....

8 comments:

SyidaGorjes said...

edible tu pun cantik jugak ana.akak pun nak buat cam tu la!
semoga ajmal tak notty2....hihi

~ As ~ said...

ajmal jadi anak yg soleh ye..
Azam pun dah kurang susu, hmm badan pun agak menyusut.

Afne said...

sedapnya kek... nk skit!

Nurull 101 said...

suka part creative beli edible image kt bake with yen tu... clever mama die.. mesti ajmal pon clever... errr.. gi bake with area mana nana?bangi? puchong? or KL

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Amboi tersenyum manis Ajmal nampak kek.sedapnya. Happy birthday Ajmal, dah besar jadi anak yang soleh dan sayang ibu ayah ye.jangan nakal-nakal.

mama_umar_maryam said...

sebijik kek tu korang mkn ber4 ke?hehehe
xperlah ana, celbrt bday dgn kuarge sendiri nih lebih intimacy gituuu ;)

~ana~ said...

Akak gorjes-senang je kan. kat bake withvyen tu bermcm2 edible image cartoon..thanks akak gorjes

as-amin....mmg fasa diaorg ke erk..kurang menyusu?

afne- sorry dah habis..heh3x...

huda-ana tetiba je terfikir nak buat mcm tu sbb kalau order dekat org persendirian edible image tu, diaorg buat saiz A4. besar sgt. yg kat bake with yen ni bnyk saiz ada. nana g bake with yen kat chow kit,kl.dekat je dgn ofis.

kak ina-terima kasih banyak2...amin....

zety-kami mkn 4 org la..tp bnyk hari jugak la nak habis kan..heh3x..

Ermayum said...

happy besday ajmal irfan panjang umur murah rezeki anak soleh ye :)