Tuesday, March 22, 2011

~breakfast @ mcd~

sorry, i rs mcm x sedap hati, so nak edit entry ni..
so, i edit la tajuk dan cerita sikit..
sapa2 yg dah bc, xpe la...

hari ni me breakfast kat mcd lg...:)
kali ni kongsi dgn sorg kwn nih,
ambik 2 hot coffea yg memerlukan saya membayar rm6.25 beserta dgn tax,
maka, dpt la 2 set big breakfast tu..
so, bahagi 2, rm3 brp posen je kan..murah la tu i rs.
sbb kalau beli nasi lemak dgn air pun biasa dah rm3.50 kan..


breakfast saya hari ini..:)

erm..nak citer sikit, i rs i xbleh minum la coffea mcd ni..
kalau minum, mesti rs pening2 sikit....
hr tu ms beli familr big breakfast tu, minum coffea smpai 2 cup,
smpai kat kg, rs pening2 sikit...
ms hr sabtu br ni, xde la rs sgt sbb 1 cup coffea share dgn mr azam...
yg hr ni, dah minum habis td, pastu pergi fotostat document sikit..
tetiba terus rs mcm pening2 nak tumbang..seb baik sempat berpaut pd mesin fotostat..
huh..scary hokeh....ingat kan td ada gempa ke apa ke...
tp tgk kawan2 kat situ ok je..hoh....
bahaya la gini kan....

okla u all, pd sapa2 yg x redeem lg kupon pergi cepat2 sebelum 31 march nih...

________________________________

maaf la pd sapa2 yg x sempat bc entry yg ts (sebelum i edit ni)..
sbb rs x sedap hati je...tu yg edit tu....
sekian.

6 comments:

rATu kEBaYA said...

thanks ana...

Cik Pah said...

tapikan ana,.. kita mommy yg bf kan anak nih mmg tak digalakkan minum kopi lah.. itu mama cik pah cakaplah....tapi cik pah mmg tak berapa gemar kopi nih.. boleh pening

nieda said...

kupon semln dah print humaira bantai conteng..adus kena print balik ni..anyway tq for sharing tau..

mama_umar_maryam said...

baru igt pagi nk brekfes mcd jugak,tp xsmpt,esok2 lah,heheh,ohh kopi tu kuat sgt x?

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah dah sesi kedua redeem kupon nh .. bilalah aku nak terjah mcD nih

Nurull 101 said...

nana... smlm baca entry nana terys suh husband printkan byk2 kupon. Tp kempunan arini pegi mcD kat mines, die ckp "kat sini takde breaksfast". aduh, keciwanya... dah la rush2 pegi mines td takot tak smpt b4 kol 11. Patutla rasa tak sedap ati b4 gi mines td. mmg dah puzzle dah kt situ serve breakfast ke tak. Cuba jugak call mcD. tp engage jer manjang msa tuh. takpela, weekend ni je la boleh pegi.. huhu