Wednesday, March 30, 2011

~sudah dapat~

actually hr ni baru masuk kerja, 2 hari cuti (nnti i cerita pasal cuti)..

ni nak cite pasal hr tu ada join ad hoc contest kat blog sis ermayum..
me dan salah sorg lg reader dpt teka dgn betul...
punya la dr minggu lepas asyik duk ber email dgn sis ermayum ni,
sbb dia pos hadiah guna pos biasa je...
me x kisah sebenar nya, dah kalau x smpai, anggap je la xde rezeki kan...
tp kesian jugak sbb rs sis ermayum mcm takut x smpai...
td kebetulan lalu kat mail box dept. check la surat kan...
tgk2 alhamdulillah...
sampai jugak akhir nya....
tgk total voucher tu buat me terkedu...
ya allah kak, bnyk ni....
excited la sbb x pernah main teka2 dpt hadiah mcm ni besar amount nya....
terima kasih banyak2 la sis....
ala...gmbr xleh nak upload plak...
ofis ni dah block segala mala gmbr2... sbb tu ada gmbr yg me xleh nak view....huh..

p/s; i rs blog i ni ada masalah, setting semua jd tunggang langgang.. x cantik...dah edit pun mcm x jd mende pun...kenapa erk...

5 comments:

A D I A said...

ingat kan dah dpat i punya. u cuti rupanya. i dah pos lajukan last friday :) klu: entry awana kijal

Ermayum said...

aLHAMDULILLAH DAH SAMPAi ye i risau tak sampai sebab rugi woo duit shopping heheh - guna pos biasa sebab dia macam surat ja but value nya eh not bad kan lain kali kena courier eh - don worry memang bagi nak appreciate readers but tak leh bagi semua sapa yang nasib baik lah kan heeh

mama_umar_maryam said...

wahhh baperkah voucer tu? best nyer..rezeki ana ;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

bestnya dapat hadiah yeak yeak.lepas ni mesti ana aktif berkontest.

~ana~ said...

adia, dah dpt..tp x buat entry lg..nanti erk..

sis ermayum- i rs smpai sbb tu alamat ofis kan. x logik la kalau x smpai..cuma lmbt sikit la..heh3x...thanks a lot kak...

zety- besar gak la amount dia bg aku...heh3x...alhamdulillah rezeki kan...

kak ina-kalau ad hoc contest boleh la, tu pun kalau tau jwpn, kalau yg contest letak gmbr ke apa ke mmg x brp la saya..