Saturday, April 2, 2011

~dapat hadiah lagi~

hari.....rabu baru ni, lepas keluar entry ni, cik puan adia plak tnya hadiah dia dah smpai ke belum. dia pun ada post last friday tu. hr tu cik puan adia ada buat ad hoc contest jugak, tnya kat mn dia berada. sj je jawab tp x sangka plak betul...hu3x...rezeki kot nya..alhamdulillah la... actually hari isnin dah smpai, tp officemate simpan kan, hari rabu tu plak dia cuti, tu yg xtau tu..lepas adia tnya, terus check dgn officemate lain, diaorg kata ada...:) cik puan adia bg nih... cofirm me sayang nak guna. xtau la tabiat apa yg saya ada nih. asal dpt note pad je, mesti sayang nak guna. atas meja kat ofis tu, ada lago note pad yg saya beli masa belajar dulu. xde istimewa nya tp xtau kenapa sayang nak guna. yg vendor2 bg apatah lagi kan..bersepah2 rs nya..hu3x.. apa2 pun terima kasih la cik puan adia yea...nnti buat lagi ad hoc contest, mn tau kot2 say boleh menang lagik...:)

4 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ana, ni yang jeles ni, nak gat. cantiklah.lain dari yang lain.ada gambar wayang kulit plak kat situ.cam ni pegi mintak adialah.

nieda said...

bestnya dpt hadiah

A D I A said...

ana, ni dari egypt. kirim kat member sblm kecoh2 kat sana tu. member belikan 2, free 1 :) glad u like it.

Ermayum said...

u get lucky lately ye heheh