Thursday, May 26, 2011

~bertuah kah aku???~

jawapan nya mmg la bertuah..

masih ingat kan dgn entry ni..:)..
sbb dah frust x dpt galaxy tab, maka mmg x berharap la nama akan naik lagi utk lucky draw.
actually, masa dinner tu, ada 15-20 cabutan yg di buat. tu kira nya utk hadiah yg grand2 je la.

utk hadiah yg kecik2 ada lagi.
tp kecik2 pun hadiah dia, lcd tv, shopping voucher dan bynk lagi.
ada 300++ lagi hadiah. maka 2 hari lepas, committee ada kan balik sessi cabutan utk hadiah2 yg ada tu.

and x disangka2 nama aku naik..aku adalah salah seorg drpd yg bertuah tu.
and semalam plak, g cabut hadiah apa yg korang akan dpt.
diaorg buat sistem, bila nama kita naik, kita sendiri kena pergi cabut utk hadiah apa yg bakal kita terima.

mmg x berharap apa la..apa yg aku dpt, aku terima je..hadiah besar ke..kecik ke..redha je la..
aku kena ingat sekurang2 nya aku bertuah jugak...syukur la kan..rezeki...
lepas cabut...hadiah nya...ni yg aku dpt..

table lamp ikea.

aku redha je la.
buntang mata tgk org dok angkut lcd tv..
apa2 pun semua ni adalah rezeki dr allah.
kita harus bersyukur kan..
alhamdulillah...

8 comments:

~ As ~ said...

wehhh aku klau bab cabutan2 bertuah ni mmg tak pernah dapat seumur hidup..ahahaha tp klau bob, dah dpt tv,dvd,peti ais...kereta je blm..hahaha tp dia bagi mak dia. :-)kami pun tak pakai.

SyidaGorjes said...

ok la tu.
walaupun dlm hati ada perasaan sedikit jeles tgk org angkut lcd.

Nana said...

wah rezeki ni
kita ni xpernah sngkut
klw ada lucky draw
dinner2 mana2 hehe
klw contest2 tu ada la

|| sue-imanja || said...

wah congrats ana...bertuah la ni...

nieda said...

cantik juga tu...rezeki

Cik Ina Do do Cheng said...

Hadiah biar kecik atau besar , janji dapat kan.Rezeki jangan di tolak. ikea tu.

~ana~ said...

as-xpe la the other half ko bertuah gak..aku ni, 2-2 x bertuah kalau ada cabutan ni..hu3x..bagus la laki ko tuh..mmg anak mak..:)

akak gorjes-anda memahami, terima kasih..:)

nana-janji ko dpt hadiah kan..aku suka kalau dpt benda2 free nih..:)

sue-alhamdulillah

nieda-alhamdulillah

kak ina- tu la..rezeki jgn di tolak kan..:)

Ermayum said...

i was never lucky in lucky draw at least u menang gak :) congrats walaupun lampu