Thursday, May 19, 2011

~annual dinner 2011~

annual dinner 2011 dah selamat berlangsung hr tu, 13 may kat hotel crown plaza. thn ni tema gemilang 50' jalan ampas.

masa dpt tau tema tu, aku dah fikir nak pakai baju apa...tp last2 malas nak fikir panjang, aku pakai je baju nikah dulu. lagipun bj tu br pakai sekali je lepas nikah tu. ms g kenduri kawin kawan mr azam.

nasib baik hr kejadian, mr azam balik awal. maka dpt la dia jaga anak2, kalau x, xde nya aku boleh pergi. thn ni dinner xbleh bw spouse plak..biasa nya mmg boleh bw je...alasan committee, xde tmpt sbb staff pun dah 2000++. +- dgn staff on duty dan staff yg xmo pergi, mmg masih x cukup. maka pergi la sorang2...

utk lucky draw thn ni xde la hadiah gempak mcm satria neo mcm 3 thn lepas. cuma motor evo apa ntah yg paling gempak. tp hadiah2 lain mmg cukup best, tv lcd, led, plasma brp inch semua ada,xde la semua inch, inch yg beso2 je la.. blackberry, tiket percutian g indon, langkawi, singapore. gelang emas, rantai emas, dan bnyk lagi la..yg paling aku tunggu samsung galaxy tab. tp kecundang. frust aku sbb budak yg dpt tu duk sebelah meja aku je, dah la pakai bj lebih kurang aku, pastu no luck nya beza satu angka je dgn aku...mmg xde rezeki la...(:...

alkisah baju kan, baju aku ni aku terlupa, dulu masa pakai ms g wedding kawan mr azam tu, aku pregnant kan ajmal 3 bln rs nya..pastu aku tetas la yg bhgn dalam tu bg besar sikit. tup tup masa nak pakai br ni br aku perasan yg bj tu besar..nasib baik la sempat g cr pin utk kecik kan bj. tu pun masih besar aku rs tp sbb x sempat nak bersiap, belasah je la....

ok, cakap bnyk x guna, layan gmbr plak yea..



pengacara jemputan, sharifah shahira, kiri kanan dia tu, staff.


penyanyi jemputan, azlan & the typewriter. 1st time aku tgk dia, boleh tahan jugak yea dia nih..:)


duduk kat meja 88 konon no cantik, ada luck la utk lucky table..tgk2 meja 87 yg luck..frust lg sbb ms kitaorg duduk tu, meja 87 tu kosong lg..(:

meja kami..











bersama kakak2 secretary


jumpa jugak dgn makhluk comey 2 org nih..:)



bnyk lg gmbr tp malas dah nak upload..kang muntah plak tgk gmbr aku bnyk..:)



mmg best la dinner kali ni. terima kasih pada semua sponsor2. (eh gaya buat ucapan plak)..to all committee, good job. next time boleh buat lagi..:)...aku tau, ada staff *** bc blog aku ni kan...:)

7 comments:

SyidaGorjes said...

5tahun akak keje sini, tak pernah merasa annual dinner.

A D I A said...

Wow patut la cantik, baju nikah. Ingat u tmph semata2 unt dinner ni :) I baju nikah dah tak muat :( klu muat pun nak pakai ke mana la ek.

rATu kEBaYA said...

cantik dan meriah..

|| sue-imanja || said...

wow pn ana menten jerrr...mek ni kalau pakai baju nikah dulu mau tetas habeh...hehehe

Cik Ina Do do Cheng said...

Ana bestnya dinner tempat keja ko, siap panggil artis gitu. tempat cik ina ni hampehh. dulu adalah, sekarang yilek, karoake je.baju nikah sesekali pakai cantikkan.cik ina punya baju nikah dah tak boleh pakai, sempit.pertambahan berat biasalah.

Nana said...

beznye
kita selama keje kt opis ni
xpernah ada dinner
kesian kan

mama tisya said...

posing kt scooter..en jamal pn ada posing gk..ehehhee