Friday, May 6, 2011

~random lagi~

hr ni internet kat pc aku buat hal
xtau kenapa.x boleh nak connect.
pg td aku x sempat buat entry sbb penat gile babas..
apa yg aku buat semalam, aku pun xtau smpai penat sungguh2...
so, awal2 la aku nak mintak maaf kat korang semua sbb xleh nak bw hr ni...

yg aku heran kenapa pc lain kat ofis ni, boleh je connect...
agak nya mmg hr ni di takdir kan utk aku buat keje sepanjang hari
walaupun kerja x brp nak ada, tp buat2 la ada kerja yea...

bnyk benda aku nak buat ni..
aku masih fikir2, tghri ni nak g warehouse sale perfume or nak g bake with yen.
plan asal nak g bake with yen tp semalam plak tgk ada warehouse sale ni..
mcm malas nak pergi tp bila teringat perfume aku yg dah tinggal nyawa2 ikan, rs mcm nak kena pergi. tp esok nak nak buat muffin utk keluarga tercinta. ada bahan x cukup...erm..mcm mn yea....

aku jugak nak g pos brg..dah brp minggu dah aku janji nak pos barang pd kawan2 tp asyik tertangguh je. konon mcm bz...tp ni xpe..kalau x sempat hr ni esok post office bukak kan. esok boleh lg.

okla korang, selamat bercuti, nnti malam aku bw yea..

4 comments:

|| sue-imanja || said...

eh kat ner sales tu?..... eh tkper...jgn reply skrg, sila reply malam so that kita tk dapat pergi situ..hehehe

SyidaGorjes said...

tak payah rushing nak pos jam tu yea cik ana.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ana, mana satu ni, kata nak pegi pegi bake with yen. kalau pegi bolehlah akak nampak dalam blog ada resepi.he he he.

Ermayum said...

barang akak ke yang nak dipos ituwww :)
take your time dear