Tuesday, May 3, 2011

~random~

cuti panjang 3 hari, mesti korang seronok pergi bercuti kan?
balik kg, g bercuti ke tempat2 peranginan...xtvt keluarga...

aku nih cadang nya nak balik kg hr tu..nak bw 2 hero tu naik bus or flight. ingat kan nak ajak adik aku tp dia g btn plak, balik hari sabtu. so, cancel la plan nya.kalau ikut kan ok je aku rs bw diaorg berdua naik bus. tp takut aku x terkawal nnti...marah plak penumpang2 lain. kang nnti diaorg nangis la, buat perangai la..x dpt di bayang kan aku. dah la lama dlm bus tu. kalau ada adik aku, at least dia boleh tlg jaga sorg..so, ok lagi la kan...

mr azam mmg keje..sabtu tu je dia cuti..tp sabtu tu pun kami keluar, ada hal yg perlu di urus kan..penat gile. tension aku hr tu..maka, mmg duk rumah je la aku dgn anak2 ms cuti tu. melayan kerenah ajmal yg suruh masak tu la masak ni la..

hr ahad tu teman kan kwn aku g shopping. aku rs aku ni x payah nak buat exercise bagai la. xtvt kejar mengejar hero berdua ni dah cukup bg aku. berpeluh ok kejar dia org berdua ni. buat aksi berguling atas lantai. bkn sebab tunjuk perasaan sbb x dpt apa2 tp dah jadi mcm satu keseronokan bg mereka, lari2 pastu guling2, duduk atas lantai..tension aku, aku lantai tu suci bersih xde la aku kisah...







aqil mmg x makan saman...cakap la apa pun..aku xtau la cakap sapa dia nak dgr. skrg ni dia dah pandai pakai baju dan seluar sendiri. lepas mandi mengamuk xnak pakai pampers, nak pakai seluar terus. geram aku. kalau tahu nak kencing terus g toilet xpe jugak. hr apa ntah, aku kurung dia kat balkoni dlm 2 minit gitu sbb xmo pakai bj. dah puas pujuk dah. malam tu tdo, asyik mengigau panggil aku..hah3x..kejam ke..xpe la..tu cara aku ok. tu 1st time aku buat. & tu la benda paling teruk aku buat kat dia. sedih jugak aku rs sbb tu 2 minit je kalau x, mau smpai setgh jam..ingat kan lepas tu fobia la, nak dgr cakap aku, xde makna nya..


terima kasih kat en suami sbb beli kan aku kasut nih. murah je pun tp harus la di hargai kan. dah 3 thn aku x pakai kasit bertumit kat ofis. sekali bila pakai, kecoh seantara alam....:)..handbag charles & keith..akhir nya tercapai jugak nak beli. eh br pakai handbag charles & keith pun dan kecoh kan..tu x pakai lv, coach lg tu..kalau pakai handbag tu, agak nya sticky entry terus gamak nya kan...


ok korang, selamat bekerja..minggu ni keje 4 hr sajork..:)


8 comments:

mama_umar_maryam said...

hik3..atleast ko ade jugak c&k tu,aku, nan hado..hahaha, sexy kasut wehhh,suke!

SyidaGorjes said...

part last skali tu yang tak leh tahan.nak buat sticky post terus.heheheheheheh
cantik la beg tu, matching dgn high heels.

Afne said...

waahhh cun hbag & kasut. roger2 arrr

afne blk kl on sunday. monday eddy dh blk johor.

klu afne kurung haziq kt balkoni mmg tak menjadi lah. si penyelamat mesti dh terpekik2 soh ibu selamatkan adik dia hahahaa

~ As ~ said...

lawa kasut...ala charles & keith lagu bagus aku pun suka sbb takde jual imitation..kalau LV ke coach ke, berlmbak jual kat pasar malam...hhaaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sama ler kita .. hdbeg cnk jer ... catik ler ana heels tue ...

Farrah Hasna said...

wah..kasut nmpak seksi..suke tgk org pakai kasut tumit tggi..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cantiklah Ana kasut ngan handbeg tu.charles and keith tu mahalkan, wajib dijaga pemberian suami.

|| sue-imanja || said...

wow...silalah bergaya pastu amik gambo yer...nak tingukkkk...hehehe