Monday, May 16, 2011

~random~

hi korang...mesti ramai yg cuti hr ni kan...

eh eh sebelum tu nak wish, selamat hari guru pada seluruh guru2 di malaysia terutama nya guru2 yg pernah mencurah kan ilmu mengajar aku...

eh eh lupa..hari ni birthday my cousin, nur ain...xde plak gmbr dia..happy birthday ain..:)

btw, hari jumaat baru2 ni blogspot xleh masuk kan. boleh baca je, komen pun xboleh, autopublish pun x keluar...haru kejap rs sbb xleh nak bw..:)

yg pakai domain plak aku tgk kejap kejap duk update...best la org ada domain kan..:)

erk...xnak cakap bnyk la sbb nak bw ni..bnyk blog haru di khatam. and aku plak, ada benda nak buat ni..:) jumpa lagi u all..

selamat bercuti semua..:)

bg teaser sikit, aku masa dinner baru2 ni..sorry la gmbr blur sikit.tunggu gmbr dr camera kengkawan.

8 comments:

~ As ~ said...

lawa baju, tang tangan tu yg cantik...

MadianiMamat said...

Bkn birthday ain la arini...birthday liya...birthday ain 12 april...hehe

SyidaGorjes said...

waah!cantiknya.

rATu kEBaYA said...

bestnyer dinner... mesti happykan

A D I A said...

oo jumaat baru ni blogspot buat hal ye. patut la entry i tak kuar. ecece padahal tak buat pun hehehe.

lawa rantai u, panggil apa eh mende tu? selalu org kai dgn baju songket tu kan.

Farrah Hasna said...

cantik bju..sesuai ngn aksesori rantai tu

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina suka baju Ana, cantik. .pegi dinner sesekali mestilah nak pakai yang cantik dari biasakan. mana gambar lagi, satu je ke.

~ana~ said...

as0ko nmpak x sennget sebelah lengan bj aku yg kat dlm tu......huh3x..

chiq-silap la..dah wish pon kat dia...

akak gorjes-tp masih xleh lawan akak..akak lg gorjes..

aishah-mmg happy..bkn senang company ni nak buat dinner..

adia-ha'ah..boleh bc je...rantai tu i pinjam beb..ada 'kakak' kat ofis tu punya..:)

farrah-thanks...:)

kak ina-thanks..sabor erk gmbr lain akak menyusul...:)