Monday, May 30, 2011

~random~

salam hari isnin u all...

1. aku terasa hati dgn somebody! terasa hati sgt2..tp xpe..aku doa kan allah balas balik kat dia atas apa yg dia lakukan kat aku ni. allah tu maha mengetahui apa yg tersirat di hati kamu.

2. aku terhilang kan salah satu patung ultraman ajmal. ralat sgt. dah la yg original punya. yg x ori xnak pulak hilang..adoi la....sedih betul aku bila bgn tdo je dia tnya mn ultraman dia lg satu...ajmal punya style, kalau nak tgk tv or tido, dia akan susun patung ultraman tu sebelah dia..baring sama dgn dia, tido dgn dia, mandi dgn dia....hu3x..bila satu xde, terasa la..(:

3. walaupun hari ni br hr isnin, tp aku dpt rs kan minggu ni mungkin akan jd minggu bz utk aku. nak kena tempah coklat, ambik coklat, beli bunga, training, assessment, saudara aku 2 org masuk hospital (nak kena g tgk), beli brg hntrn, final touch utk hntrn tuh...erm..sempat ke aku buat erk..ya allah ya tuhan ku, engkau permudah kan la segala urusan ku...amin....

xde mood sgt nak bercerita sbb mood masih dlm keadaan tersentuh/terasa hati...huk3x..

9 comments:

rATu kEBaYA said...

sabar ye ana..

haslina said...

sape punya angkara tu ana?habq mai..lempang skali nanti

itangmanih said...

lg 1 perkara tertinggal...kena carik/beli baju lip lap lip lap utk majlis kimi...hehe..kaq semlm sms akak suh pakai cantik2..akak ckp "ye la..nnt akak beli bj lip lap lip lap"
wakakaka

Afne said...

ana terasa ngan afne ker? sori afne pinjam valve avent tak pulang lg. tgh mencari mana nk beli online. ana jgn mrh yea!

chichi said...

akak..jangan tensi2 wokey..semoga allah memberkati akak..amin

nieda said...

sabar ye...

maya amir said...

sape yg buat ana terasa hati tu? isk.. babap sket.. camne leh ilang patung otomen tu? tapi cutenye ajmal, nak tgk tv, susun patung sebelah ye..hehe

kak ina said...

tak baik doa mcm tu...kalau org buat kita ..kita mesti ckp alhamdullilah jer...biar Allah balas 1 hr nanti. kalau nak hati kita tenang ...cuba kita maafkan dia..cuba ana buat...lepas tu mesti tenang & bahagia.

intz said...

ana, utk wat ko happy aku dh jadi follower ko yg ke 102.. ada hadiah tak? hahahaha