Wednesday, May 11, 2011

~warehouse sale & bake with yen~

aku dah tulis habis dah entry ni..siap dgn autopublish lg..
tgk2 xde keluar..rupany2 mmg xde dlm list posts..ntah kenapa..
terpaksa buat kerja 2x...

hari jumaat tu kan, ada buat entry ni...
lepas tu, fikir punya fikir,
pergi dua2...rehat 2 jam stgh, guna la sebaik2 nya...:)

1st pergi perfume warehouse sale kat corus hotel, jalan ampang.
dah last day dah...
ada kebaikan jugak pergi hari last ni...
sbb diaorg mmg nak clear kan stok, so diaorg akan turun kan lagi harga la..
kwn aku pergi hari ke-2, givenchy apa ntah, dia jual rm148. hari aku pergi tu, rm100 je dia bg.
yg x best nya bila perfume yg best2 dah habis...
tp xpe la...



aku x ambik bnyk pun. cukup la utk kegunaan sendiri je sementara nak tunggu sale ni thn depan plak. diaorg ni buat tiap2 thn kat sini. 2 thn lepas pun aku ada pergi jugak..pastu kak pun ada kirim, so, beli kan utk dia jugak la..


pas habis byr, g ke bake with yen plak..
cadang nya nak membakar muffin pada hujung minggu dan buat chocolate..
tp harapan musnah bila dah demam...cuma sempat buat coklat je sbb jumaat malam tu dah buat.
kak dtg tlg buat sekali. tester (mr azam, ajmal, kak) kata sedap cuma manis sikit. mr azam kata mcm coklat cadbury apa ntah..hu3x..terus sama kan dgn cadbury tu...kembang hidung.
kak suruh buat sendiri utk hantaran nnti tp rs mcm x confident plak. kak kata, masih ada ms dan masih boleh terus belajar lg. erm..tgk la mcm mn...taakut nnti coklat ke mn, aku ke mn ntah...hah3x..mr azam plak bg cdngan suruh jual kak plak dan dan tu dok sokong. ish..rs nya x confident la nak jual kalau dah pergi kelas bagai, boleh la..ni belajar pun sendiri2 je..erm...




comot gile kan..ala yg penting sedap bila masuk mulut keluarga aku kan...ni aku buat oreo chocolate...pasni boleh buat warna2 plak la..:)

ok u all..bye..

9 comments:

~ As ~ said...

Insyallah aku balik raya haji ko buat eh hidang. eheheheh ...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh kedai bakery pun ada buat sale ... aku nie plan nak buat red valvet pun terbuat2

SyidaGorjes said...

ni gamba da siap atau baru nak disiapkan?

Cik Pah said...

nak nak nak..tak kisah lah comot ker.. cik pah choc lovers.. mai anta kat i seketul

Ermayum said...

alahai hopefully dah sihat ye :)

itangmanih said...

ok gk buat utk hantaran...pastu letak wordings kt each coklat tu...gorgeous gitu...

nieda said...

yeay dh boleh buat coklat

Cik Ina Do do Cheng said...

Mesti wangi perfume versace tu, kalau kat pasaraya rega dia mahalkan. cokelat sedapnya, makcik tak boleh nengok cokelat teruja.

~ana~ said...

as-insyaallah..:)

kak d-sale tu utk perfume tu..heh3x..kak, RV aku x berani lg buat sbb bhn2 mahal.nnti x jd, rugi..hah3x

akak gorjes-dah siap tunggu nak beku kan je..

cik pah-meh la umah kite..:)

ermayum-thanks sis..:)

akak-i tgh gigih nak bljar buat wording tu plak. mould dah ade..heh3x..

nieda-semangat pas tgk nieda buat la ni..:)

kak ina-versace tu rm80=100ml. mmg wangi. hero2 kat rumah saya pun antu coklat..hu3x..