Friday, June 24, 2011

~alhamdulillah~

burp.....
kenyang..
alhamdulillah...

buat mkn2 kat ofis pagi ni...
x de sempena apa2 pun..
saja buat mkn2...borak2 sambil mkn2...
selama ni asyik borak2 sambil buat keje je...

nasi lemak, kole kacang, kuih koci, karipap, roti jala...cukup la utk kami 6 org kat department ni mkn...alhamdulillah...


rs hari ni kurang keriuhan sikit...
mungkin sorang 'tukang makan' yang juga penghibur kami tiada...
eh, dia tu penghibur ke?
penghibur la....kadang2 sikap dia yg 'skema' tu menghibur kan kami di kala kami stress dgn ehem ehem....
skrg ni tiada lagi penghibur maka, pandai2 la kami menghibur kan hati kami sendiri di kala kami stress dgn ehem ehem....

eh tetiba jadi tempat meluah kan perasaan plak...
td bukan ke nak cite pasal makan2..:)

apa2pun, happy friday u all.....
esok lusa cuti, apa agenda korang?

6 comments:

rATu kEBaYA said...

kuih kole kacang tu nampak sedap..

Cik Ina Do do Cheng said...

ooo kalau kat ofis cik ina pun suka wat cam tu sekali sekala. seronokkan borak-borak sambil makan.

Cik Pah said...

kole kacang? bestnyer.. susah nak jumpa kuih tuh

Ermayum said...

pot luck bestttttttt err i memang dah cuti today :)

Nurull 101 said...

terliur plak....

maya amir said...

mkn2 gini,dpt geng sekepala mmg best kn;)