Monday, June 6, 2011

~blog sunyi~

hi semua....

salam isnin...
:)

dah lama x update blog..dr hari jumaat..lama la tu kan..

kesibukan melanda...
khamis jumaat ada course pastu sibuk buat hantaran plak...
hari sabtu nak guna..
alhamdulillah..majlis pertunangan abg aku yg ke-2 berjalan dgn lancar...
later2 aku cerita...

jumaat tu dah la training habis lambat, pastu balik tu jalan jammed teruk sungguh...
smpai2 je rumah, terus packing brg2....
g ambik chocolate yg aku tempah utk abg aku bertunang, dah la jalan x familiar
harap kat gps je..nasib baik jumpa.....
pastu terus ke rumah abg kat bangi.
final touch utk hantaran, then borak2 kejap, balik rumah balik.

sabtu tu, bertolak ke johor..abis je majlis pertunangan tu,
kami ke melaka plak sementara kereta2 lain terus back to kl.
smpai2 melaka, check in hotel bersiap2, terus ke kenduri kahwin kwn kat bemban..
woh..rindu nya kat melaka....
x sempat nak jalan2 kat melaka sbb ahad pagi tu kami dah rushing balik ke kl sbb family aku dah nak balik trg.....

ahad plak, smpai je kl, terus ke rumah kak sbb family dok kat sana. tunggu diaorg balik dr shopping, lepak2 jap pastu g mkn. sempat lagi ke ijn kejap sbb ma dan ayah nak melawat ada org kg br lepas operate kat situ...balik rumah, unpack brg2 semua...rehat2..erm...hari ni dah keje...erm..kejap je weekend berlalu..

bln 6 ni, setiap minggu dah penuh dgn agenda dah..hu3x...
gmbr2 akan menyusul kemudian yea...tgh compile lg nih..hu3x...

4 comments:

Farrah Hasna said...

cuti ni kan masing2 bz..

mama_umar_maryam said...

same pack ana..tp enjoy..minggu ni g ipoh plak ;)..mgu lepas johor

nieda said...

musim cuti sekolah bykla undangan kenduri kawin

maya amir said...

tak sempat jumpe ana itu ari..next time k:)