Tuesday, June 7, 2011

~blog~

ada org ber blogging utk catat kan kenangan manis, masin, pahit...
ada org buat sebagai diary yg x terlalu personal, yang boleh di baca dgn org lain..
ada org blogging utk mengutuk org lain, condemn kan org lain
ada org buat blog ni sbg tempat dia lepas kan perasaan...
ada org jadi kan blog sebagai medium utk dia mencari kawan...
ada org blogging utk menunjuk2 apa yang dia...

masing2 ada cara sendiri kan...
setiap org bebaas menulis....
terpulang pada diri sendiri..

7 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

cik ina plak buat blog nak jadikan cam album, bila teringat cerita lama boleh bukak entry lama. sebab cik ina ni memang tak de album gambar.

Cik Pah said...

mostly org berblog nih kira macam tulis diary . boleh imbas kenangan ..

ana pulak camne ?

Farrah Hasna said...

ye..saye mcm cik ina..nanti anak2 besar leh die baca sendiri kisah2 die

maya amir said...

yg kutuk2 org tulaaa x best...slalu saya elak gi blog2 gitu..hehe

~ana~ said...

kak ina-ooo mcm tu yea...

cik pah-ana pun mcm tu la..tulis mcm diary la..tp kenkdg rs x best sbb yg private2 xleh nak tulis..:)

farrah-erm..menarik kan..:)

maya- tu la..ana pun sama..x suke...tp kdg2 layan jugak...heh3x..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku blogger tak femes ;-)

Ermayum said...

dulu suka suka now tak tau lah maybe memang suka menulis kot bila dtg idea but bila takda takada gak hehe

happy bertunang to yr brother ")