Friday, June 17, 2011

~email~

semalam, bos aku forward email ni kat aku...
menarik!







boleh di kongsi kan dgn korang semua jugak...:)




x sangka bos aku yg forward email ni..
sapa2 yg tau dia mcm mn, tau la kan kenapa aku cakap mcm tu...:)

so, moral from an email,



WORK EFFICIENTLY DURING OFFICE HOURS !

6 comments:

mama_umar_maryam said...

baik bos! mmg 30 second speech yg menusuk ke kalbuuu

Cik Pah said...

cik pah pun jarang buat benda lain di office hour setelah di tegur oleh manager.., use or time wisely..

nieda said...

hehe..

intz said...

ana, pinjam nk share.
bagus betul bos ko,siap forward email ilmiah.
baru staff semangat sikit,ye dak?

hihi

Ermayum said...

i like yg value value itu kena lah quote ni hehhe

~ana~ said...

zety-tu la kan..:)

cik pah-bagus nya cik pah ni..salute..

nieda-:)

intan-dia selalu gak fwd email tp email ni buat aku mcm tersentap..hah3x...kena keja rajin la pasni..:)

sis ermayum-sila..sila...