Sunday, June 19, 2011

~happy father's day~

selamat hari bapa utk semua bapa2 di luar sana...

dan x lupa juga utk my luvly one, mr azam, my ayah, my papa in law....

x celebrate pun memandang kan mr azam keje night shift. so, kesian la dia kalau nak ajak dia keluar pun. even ajmal ajak pergi jalan2 but aku kata x payah...
kesian kat papa, last night, kita tido, papa kena work, so, siang ni biar la papa tido, kita duk rumah je la ye...alhamdulillah anakanda ajmal mendengar kata...:)..

actually ada la sedikit surprise yg aku buat utk mr azam..last 2 weeks terfikir nak beli kan kad utk dia sbb ms tu aku kat jj maluri, dok tgk bnyk sungguh kad utk father's day. so, usha2 je la..kalau ada yg berkenan, boleh la bg dia kad.







masa dok pilih kad ni, teringat plak zmn bercinta dulu...suka sgt bg kad kat dia...:)

so, last night, lepas dia g keje, aku pun gigih la duk suruh ajmal dgn aqil tulis kat kad tu. oleh kerana kad tu dah bnyk tulis2, so, just tulis nama sikit2 je la...aqil asyik la nak menconteng kad tu. kesudah nya mmg berconteng sana sini kad tu...pagi td, bgn tdo, tampal kad tu kat pintu rumah..bila dia masuk....tersenyum lebar la dia....:)

bang, i nampak air mata u menitis la td...ye ke?....:)



tgk la aku potong yg kat A GREAT CHEF tu..hah3x..ye la sbb papa x pernah masak kan..:)...ajmal bgtau; papa, mama ada terpotong sikit dgn pencil color hitam. padahal mama dia mmg sengaja potong pun...:)

apa2 pun, to my dearest mr azam...thanks for being a greatest papa to our child...

4 comments:

Cik Pah said...

ada masak masak special tak untuk mr azam ?

mama_umar_maryam said...

as sweet as the 3 of you ;)

Cik Ina Do do Cheng said...

Semoga ko berdua terus bahagia sampai ke akhir hayat. Ada masak atau belanja hubby tak tuk fathers day?

~ana~ said...

cik pah-xde pun sbb brg dapur x brp nak ada..malas nak leuar beli..heh3x...nnti ingat nak belanja dia mkn la...

zety-hah3x..sweet erk..thanks..:)

kak ina-terima kasih kakak...nnti saya nak belanja dia mkn je la...x masak apa pun...(: