Thursday, June 23, 2011

~jom sama-sama kita...~

ke pizza hut....
diaorg buat promosi dr semalam sampai esok...




semalam aku dpt kupon buy 1 free 1 chicken mc'nugget dr mcd tp x sempat nak buat entry kat sini.


skrg ni aku tgk bnyk sungguh la fast food restaurant ni buat promosi kan...

aku dah lama rs x mkn pizza hut. mkn dominos pizza je skrg ni...

dominos pun selalu gak ada promotion kan....

kat sms pun selalu diaorg hntr...


aku kalau boleh nak elak kan mkn fast food ni kerap sgt..

at least sebulan sekali pun ok kot...


korang selalu x mkn fast food ni....

5 comments:

Nurull 101 said...

kupon ni valid utk original punya kupon je ke nana.. ehehe.. maklumla..kitorg hantu pizza. mcm nana gak, salu order domino jer kes mls masak. ape lagi, call, diorang anta. ahaha.. salu gak dpt free meal dr domino

Ijan said...

syonye makan kat pizza hut! kite suka jugak pizza yg roti tebai macm ni... rinduuuu sama pizza hut la :D
kat sini boleh mkn McD je..tp sekali sekala je lah... ;)

maya amir said...

dulu slalu mkn fast good...skang kurang sket ..mungkin sebulan sekali ade..:)

| sue | said...

piza wat promo apa?nek kene cek ni...hahaha

Cik Ina Do do Cheng said...

samalah cik ina sebulan sekali pun jarang gak. tak bagus sangat makan fast food ni, terutama kanak-kanak.