Tuesday, June 14, 2011

~nora elena~


hah3x...aku turut terjebak dgn cite 'nora elena' nih...
asal nya, aku tgk gitu2 je cite ni...
ye la..time tu, time yg sibuk utk aku.
biasa pukul 6 or 6 lebih2 sikit smpai rumah,
kutip bj2 kotor anak2, rendam cd, layan anak nak susu la, nak baca buku la, nak masak la...
kalau rs malas nak masak, balik tu, cari mknan dulu,
smpai rumah pun lambat sikit la...

kira nya pukul 7-8malam tu mmg waktu2 sibuk aku la..
nak layan betul2 nora elena ni mmg xde la nya....
kak cari novel kasih suci tu serata mph, mmg dah slod out..
staff mph suruh tunggu je sbb tgh cetak yg baru...

ada kawan aku kata, cite ni follow dr novel tu smpai chapter 14 je kan..
lepas tu, dia buat cerita dia sendiri...
ye ke x, aku xtau sbb aku x bc lg novel dia.

so, sbb nak jugak follow secara detais cerita nih,
maka, gigih la aku tgk kat tonton.
semalam dah khatam smpai episode 8. harap2 hr ni boleh la tgk lg..
kalau sempat la...

minggu ni minggu last kan..
makna nya khamis ni, episode last la...
hu3x..x sabar nak tau apa kesudahan nya...

korang follow x cite nih????

____________________________

tgh kepanasan...temper sedikit tinggi melayan orang yang letak otak di lutut...
huh..sabo ana...sabo....

11 comments:

haslina said...

akak sgd meng'khatam' kan novel kasih yg suci adaptasi cite nora elena ituuu..hehehe...baru dpt novel dia last week...bkn sampai chapter 14 je dia ikut..sume episode mmg sama mcm dlm novel..best ooo..dh tau the ending..happy ending..

A D I A said...

i tak berapa suka cerita ni sebab seth tan tu macam tak wjud je laki seperti itu ehehe. tak dalam tak suka tu hampir tiap hari jugak i tgk, magri je terus tutup. esok tengok balik still paham hehe.

lieynanilaz said...

saya pun follow citer ni...ni minggu last...

Nurull 101 said...

oh tgk jugak. huda same cam nana. mula2 tgk sipi2 jer. skrg, kalo teringat, mesti nk tgk je. Oh, dah last ek this week? Mesti laki die yg rogol die masa skolah dulu kan?

mama_umar_maryam said...

zt pon on & off tgk nora ni..tp sejak dh tau seth yg rogoi nora,nk tau gak ending die,heheh

MadianiMamat said...

i dah donlod sampai episod 21...muahahhaha

Cik Ina Do do Cheng said...

Ana sapa yang letak otak kat lutut tu.sabau ye. cik ina tak boleh komen cite ni sebab tak tengok, tv cik ina kan rosak. novel dia pun cik ina tak baca lagi.yang cik ina tahu aron aziz encem.

.::Lynn::. said...

jarus la follow sambil bersilat dengan anak2...

Farrah Hasna said...

tak tgkpun citer ni..mungkin masa tayangn agak kurang sesuai 4 me la..tp disbbkan ramai sgt duk bercerita psal citer ni akan tgk nanti kat tv3 online

Cik Pah said...

cik pah pun jarang follow.. sampai umah pun dah 7.30 .. tapi selalu tanya kat mama..dia mmgfollower setia..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mmg lari sket dari novel asal ... member kata this week episod akhir .. ye ker?