Wednesday, July 27, 2011

~1st time jumpa blogger & dpt hadiah dr blogger~

ni kira 1st time la aku jumpa blogger..selama ni jumpa budak2 forum pcm je..tu pun dah lama dah...
kali ni berdebor lebih...:)
10 minit aku mencr baju apa nak pakai..:)..konon nak nmpak gorjes la...
punya la sengal kan....mcm nak g 1st date dgn mr azam dulu2 gaya nya...
tp last2 aku x nmpak gorjes langsung...:)

akak gorjes jemput aku kat ofis,
x berkelip aku selama 5 saat tgk kegorjesan akak gorjes...:)
dia ajak aku mkn kat delicous jalan tun razak....





ni starter...red velvet tu x sedap..tp pavlova tu sedap..ni 1st time aku mkn pavlova...cair di mulut...wow weeee...sedap...x sabar nak tunggu habis puasa nnti, nak bljar buat pavlova la..tgk mcm senang banget membuat nya....red velvet tu 2nd time mkn, rs mcm yg coffea bean lg ok kot. cuma tu la..manis berdesing.... eh eh bnyk komen plak..


carrot juice utk aku...


air akak gorjes...aku x ingat apa ke nama nya....:)


beef lasagna utk aku....besar portion nya..x habis aku mkn....sgt mengejut kan aku rs bila aku mkn x habis..aku kan kuat mkn..:)
akak gorjes mkn mac n cheese...aku rs aku ambik gmbr..tp bila tgk balik, xde pun....

nak cite kelako...kelako la bg aku...punya la berdebor nak jumpa akak gorjes, hp aku smpai ter off sendiri. aku xtau mcm mn bleh ter off..nak ambik gmbr x bleh...hah3x..seb baik lepas tu boleh on balik..dah la aku masih terkial2 guna hp tuh...terkial2 la aku nak on balik...hah3x..

seronok la jumpa akak, mcm2 kami borak..mengumpat pasal sis ermayum, cik puan adia....:)..heh3x..xdela...gurau je...aku mcm segan pun ada tp nasib baik akak gorjes peramah, so hilang sikit segan tuh...biasa la..aku kan pemalu org nya..:)



harap2 lepas ni boleh jumpa ramai lagi blogger2 lain...:)..


harus la ada gmbr bersama kan..tgk la betapa selebet nya aku bila bduk sebelah akak gorjes...:)

balik ofis, budak despatch bgtau ada parcel...


dpt hadiah dr zety, aku salah sorg pengomen tegar kat blog dia...thanks zety...aku kena letak sesuatu yg boleh ingat kan aku kat ko sokmo. xleh letak spices, or segala menda mak nenek yg kat dapur...sbb bekas ni skrg ni aku letak segala mak nenek spices. kena letak benda lain biar aku sentiasa ingat, yg ni ko bg...:)
thanks zety..

10 comments:

mama tisya said...

dessert itu sungguh menarik

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

huk..huk.. tgk gmbr2 makanan nih terliurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Afne said...

waaaa dpt bekas kaca tu erk. ntah2 dh sampai kt reception atas.

zaidah said...

DESERT TU NAMPAK SEDAP AJE..TERLIUR...

SyidaGorjes said...

nantikan n3 version akak esok

| SUE | said...

dah dekat benar ngan opis kite

maya amir said...

alaaa..bile nk jmpe ana nih..mesti kite pun berdebor2 gak..hehe

p/s : td lps blk dr hspital mmg nk buat sgt..skali otw teringat kene jmpe cousin..dh borak2 terus x smpt buat td..tp x kire mesti kene try..mesti..hehe

mama_umar_maryam said...

woahh dating meting lg,hehehe,alhamdulillah suke aku ko suke gift kecik tu ;)

Ermayum said...

amboi ngumpat iiiiiiiiii :)

sedap nya air akak gorjes yeee

nieda said...

wow mmg date dengan blogger ye. kita tak pernah lagi, selalunya jumpa blogger secara kebetulan je