Thursday, July 7, 2011

~4 tahun~

hari ni 4 tahun ikatan perkahwinan antara aku dan mr azam terbina...
moga ikatan ini terus bekekalan hingga ke akhir hayat..



tgk muka aku dlm gmbr ni mcm apa je kan...masa ni berat aku 56kg.
berat yg tertinggi pernah aku capai kalau tolak time mengandung...
aku x suka tgk gmbr kahwin time pakai baju oren ni..
sbb aku pakai tudung comot sgt....:) dah la gemuk..hu3x...

rs mcm nak pakai baju kawin balik pastu ambik gmbr.....
baju pengantin skrg ni lawo2 la aku rasa...
insyallah la kalau di panjang kan umur,dipanjangkan jodoh, tahun depan nak buat la..:)

mr azam beriya2 tnya aku nak hadiah apa...
aku mmg xtau nak hadiah apa....serius...
aku mmg la bercdg nak beli something utk dia..
tgkla nnti....

utk puan as dan bob jugak,
happy anni. utk korang jugak erk...:)

mlm td, mr azam bgtau ajmal dgn aqil, pada waktu tu, 4thn lepas,
mama dgn papa kahwin tau..masa tu ajmal dan aqil xde lg...
aqil terus pergi ambik gmbr kahwin tunjuk kat kitaorg..:)
ajmal plak nyampuk;

ajmal; mama dgn papa kahwin kat mana?
papa; kat rumah tok ki, ajmal dgn aqil xde lg masa tu...
ajmal;oooo ajmal ada kat rumah tok mimi (mil aku) ke masa tu...
papa;x...ajmal mmg xde....
ajmal;mn boleh ajmal xde, ajmal duk rumah tok mimi la...
aku; ye la..ye la....ajmal kat rumah tok mimi...

layan kan je la nakkkk.....

14 comments:

Nana said...

eh kita nye anivberseri esok
hehe
selang sehari je
epi anniversary ana

~AwanDania~ said...

happy annivessary.....

rATu kEBaYA said...

ana tu ok lagilah...

si uzrei pulak dia kata dia pernah jumpa aishah masa kecik2 dulu.. adui.. kalau aishah kecik masa bila pulak dia muncul. layan kan jugak

~ As ~ said...

hahaha...happy anniversary!
aku pun tgk pengantin sekarang lawa2, aku dl comot jg..huhuh...

Sity Sha said...

Happy Annv to U n Zam.
yup,u looked chubby on tht photo :P

Afne said...

happy 4th anniversary!

Norry said...

Hepi 4th Anniversary Nana...

maya amir said...

eh sama dgn bday abah saya... happy anniversary ana:))

Nurull 101 said...

Hepi 4th Anniversary Nana. Skrg ni nana kurus... ape rahsia nana? fully BF semata ke?

Ermayum said...

HAPPY ANNIVERSARY PANJAG jOdoh DUNIA akhiraT :)
COMEL JA OREN COLOR :d

| SUE | said...

congrats ana n mr.azam..hepy anniversary!

mama_umar_maryam said...

eh annibeseri dgn nana selang sehari je,
ana & suami, happy annvsary k..
no matter how your tudung look like mase wedding,u r still a beautiful wife & mom until now ;)

ana, emel kt zety addres nk pos adiah zmarlia@yahoo.com

Cik Ina Do do Cheng said...

Ana semoga perkahwinan ko ngan azam berkekalan hingga ke hujung nyawa. sekarang ni ko kuruskan dari dalam gambar tu. tak pelah Ana , kesihatan yang baik lagi penting dari tu semua.

~ana~ said...

nana-tu la..kita nya ann. selalng sehari je kan..senang ingat..:)..plak tu ann nana sama dgn sil kita...

kakak-terima kasih..nnti saya dah sihat saya ajar nak berblogging.

aishah-gelak2 baca...hah3x..lawak la uzrei ni...

as-ko lg lawo dr aku..mcm2 jenis baju...

ct-i know i know....thanks..:)

afne-thanks..

nor-thanks....

maya-thanks...

huda-thanks. ntah la...nana pun xtau kenapa kurus sgt skrg ni. ni sakit ni lagi la..tgk bdn kat cermin mcm sekeping plywood.hah3x...

sis ermayum-thanks...dah blur xtau nak color apa..belasah je..but, so hot la i rs....:)

sue-thanks..:)

zety-thanks ya..:)

kak ina-thanks...skrg ni berat saya 49kg. dlm gmbr tu 56kg.huh3x..