Thursday, July 14, 2011

~celebrations~







lepas dpt hadiah hr tu, dan dan tu xnak masak...
hah3x..bkn xnak msk, konon2 la nak mkn luar, nak celebrate ann.
tp kena cepat sbb mr azam keje mlm tu,
so, lepas ambik anak2, ke viva mall la kami...
mkn kat KR sajork.......
ajmal awal2 dah cakap nak muffin choc.
bila sorang staff kat situ bg free muffin vanilla sementara nak tunggu meal kitaorg smpai,
langsung x disentuh sbb dia nak yg choc. jugak
smpai2 je muffin choc. tu, dia sorg mkn 2 ketul tu...
huh...

hari sabtu plak, mr azam nak mkn cake.
mmg satu hr tu x keluar sbb aku demam kan.
ptg tu la br keluar nya. tu pun pergi SR Taman Connought je...
malas nak g jauh2...lgpun takut stuck dgn jln yg polis block..
aku ni mmg dah start demam balik dah ms tu
tp sbb nak teman kan suami dan anak2 mkn,
gigih la jugak keluar.
aku order apple limau kasturi no ice.
tgk la bnyk mn air aku dpt...




mr azam pandang aku, aku pandang mr azam...
x sangkat cinonet gile air nya kalau wothout ice....
sedap tu sedap la..tp ish..rs mcm x berbaloi pun ada...
mmg mcm ni erk gelas yg diaorg bg kalau order air yg no ice...
xtau plak aku...hu3x...

mr azam order ice lemon tea pun x sedap sgt...
manis je..xde rs lemon langsung....
pastu order 1 slice moist choc cake dgn spagheti meatball....
mkn la diaorg bertiga...
aku minum air je....xde selera la...
tekak pun pahit.....

alhamdulillah hari ni dah makin ok. selera pun makin ok jugak...:)

3 comments:

zaidah said...

biasanyer klu yang letak aispun diorang letak airnyer suku atau setengah..yang menimbun adelah ais semata....

Nana said...

viva mall tu
tmpt utk sopig perabot je kan
tmpt makan pon xbanyak

Cik Ina Do do Cheng said...

makan SR tak ajak ke. amboi nak muffin choc ye sikecik ni..first time akak dengar viva mall.