Wednesday, July 6, 2011

~lunch @ aseana cafe, dynasty hotel~

x larat nak bercerita
upload gmbr je la sekeping dua....





terima kasih pada yang belanja....:)
thn depan belanja lagi erk..

food sedap tp x bnyk choice....
eh bnyk komen plak..:)

11 comments:

.::Lynn::. said...

nak komen jugak....
^-^

rATu kEBaYA said...

gambar food takder ke ana?

dah sihat ke hari ni

zaidah said...

tak ape...tahun depan dinner kat tempat lain plak...

~ As ~ said...

Happy Anniversary in advance!!! mcm mana lah pakai bawal shape mcm tu cantik??? ishhh aku ni mcm tanah grable...

Afne said...

sedapnya mkn free :)

mama_umar_maryam said...

aku td lunch sorg2 je,heheheh

nieda said...

yg penting org belanjaaaaa

maya amir said...

makan ape yang paling best? makan org belanja..hehhehe

Cik Ina Do do Cheng said...

5 bintang hotel tu. bertuah badan kalau ada orang belanja makan kat sana. Ana muka happy.

Anonymous said...

boss awak belanja ke? yg last tu boss awak ea? baik tak boss awak tu?

~ana~ said...

lynn-thanks..:)

aishah-segan nak ambik..:)

zaidah-tu pun kalau org nak belanja lg..:)

afne-alhamdulillah...

as-ko nmpak ke kecomotan muka ku itu?huh!mencik...

zety-xpe nnti kita lunch sama2 nak?

nieda-yup..itu yg penting..:)

maya-ya betul..10 markah utk anda..:)

kak ina-org belanja mkn, harus kena buat muka ceria..:)

anon-kenapa anda sibuk2 nak tau?