Friday, July 22, 2011

~Rest A Hassan-ayam kampung~

Rest A Hassan.
aku biasa mkn kat medan selera jalan raja muda abdul aziz, kg baru...
hari jumaat tutup..
speciality dia, ayam kampung...
aku heran, kenapa ayam kg ni kecik pastu mahal ek...
tp mahal2 pun ramai jugak org pergi...
mungkin pada aku je mahal kot..







aku ada jugak pergi yg kat cheras. kat velodrom...
kat sini, corner shop lot....
rupa2 nya, owner yg sama....
diaorg ada bnyk branch...shah alam, bangi..
pastu mn ntah lagi....










aku, kalau pergi...ayam kg goreng seketul, gulai daging kawah, budu+tempoyak, ulam kacang botor..
tu dah cukup....
try la pergi...sedap pada tekak aku...

8 comments:

rATu kEBaYA said...

ayam kampung walaupun kecik tapi memang sedap.. beza dgn ayam telur.

~ As ~ said...

akhirnya tmpat ko makan ni, aku pernah pg makan..haha..kitorang duduk dekat sinki tu... sedap! Mak Su korang order siput sedut lg..

| SUE | said...

mmg sedap ayam kampung ni. kat subang pon ado. terbaeklah! dah la tk lunch ni, terliur tgk gambo ajmal makan

maya amir said...

perghh budu, tempoyak, kacang botor..memang terbaekk laa gitu:)

mama_umar_maryam said...

xpasan yg branch bangi,heheh,laju je aku klu psl makan

Eyra Rizal: Your MUA said...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

Ermayum said...

wah merata branch dia ye = sini kat sec 13 suka gak pergi - memang ayam kg kecik kot sebab tak makan vitamin heheh kat kg kannn

rockers said...

bestx3