Monday, July 11, 2011

~surprise from him~

dah la..x mo dah cite pasal sakit2 ni...
alhamdulillah bertambah baik dah skrg ni..cuma batuk2 la...
sakit pinggang pun dah ok sikit.

ok...hari khamis, hari ann. kami tu kan, mr azam keje malam...
and kebetulan plak, keta aku kena hntr perodua, ada masalah sikit...
so, dia hntr dan ambik aku dr keje la hr tu...
2-3 hari sebelum tu, mr azam ada cadang kan nak g bercuti kat tmpt dekat2 je weekend ni
memandang kan off day dia jatuh sabtu dan ahad ni.
tp aku mcm nak x nak booking hotel.
agak nya tuhan dah bg petunjuk yg aku akan sakit
sbb tu nak x nak je booking tu..
pukul 3 ptg khamis tu, aku call dia tnya kat mn,
dia kata tgh cr hadiah utk aku..
aku mcm......eh bila ms plak aku mintak hadiah...
dia kata dia bg ikhlas kat aku...
sebelum ni jugak dia tnya, aku nak hadiah apa...
tahu la aku ni kan, mana la reti nak cakap nak itu nak ini kan...
ptg tu, dia ambik aku, aku tgk, xde apa pun dlm kereta,

so, aku bajet mesti dia sorok kat rumah kan...
ok..aku tunggu la smpai rumah..
then, tgh jln, dia tnya, xnak tgk ke hadiah yg dia bg?
aku tnya, mn nya?
dia suruh ambik bwh seat dia...
nah..siap berbalut dan berkad bagai siut...
romantik jugak laki aku ni....






terharu beb..menangis aku..x sangka aku..mungkin pada u all, x seberapa la kan...
tp pada aku, ya allah....aku appriciate sgt2....
org lain dah berkurun pakai android, bb, iphone bagai,
aku br pakai pun dah kecoh2 kan...
xpela..dah ni br diberi peluang utk pakai ni..terima je la...

thanks abg...i love u sooooooo muccccchhhhh...
eh tp bkn la bermakna kalau x dpt hadiah ni, i x sayang u.....
cuma lagi lebih la..............:)

aku dah rs dia nak buat surprise kat aku, hari selasa ke rabu tu, lepas kerja,
dia bgtau aku dia nak ke klcc..
aku pelik la...x pernah2 dia ke klcc sorg2..
bila aku tnya, dia kata saja je....
ptg khamis tu plak, ms kak call wish happy ann. tu,
aku bgtau kat kak, yg mr azam nak buat surprise...
kak kata, ntah2 dia nak bg galaxy tab.
sebelum ni aku dok kecoh2 pasal galaxy tab kan...
tgk2...:)

x kisah la apa aku dpt pun,
aku bersyukur..berterima kasih..
hadiah aku utk dia???
surprise....:)

aku masih lagi terkial2 nak guna hp ni.
x reti sbb touch screen. aku mmg fail tocuh screen ni....
call in mesti x sempat angkat sbb x sempat nak drag....
ma brp kali ntah call aku hari jumaat tu nak tnya condition aku...
asyik la x sempat angkat....hu3x...

ada lagi cite pasal ann. ni..nanti2 yea..:)
ok dgn ini di isytihar kan kita mkn maggi sebulan erk...:)

9 comments:

~ As ~ said...

wahhhh aku yg terharu babe...i feel u!!.. download WhatsApp, boleh chating chating..ekekek..nnt aku inbox ko no hp aku eh.

Afne said...

waahhhh jelessssssssssssssssss

bestnya azam pandai plan suprise dia. afne ntah bila dpt cenggini huhu

itangmanih said...

haah..download WhatsApp...senang nk mobile chatting...
(owh...29 jul menjelang tiba...adakah sebijik BBerry dibawah seat keta??)

Nana said...

wah benzye nye
aku pon nak minta adiah tipon gak ler hahaha pasai tipon nk jahanam dah

shakila mubarak said...

congrats utk ann kakna. wish u berkekalan hingga ke akhir hayat. insyallah. amin..

Masni Syafie said...

wahhh...best nyer...hehe..tumpang gembira sekali yer...

hp baru jer beli..huhu..xdpt tukar yg baru...kata seben sy

| SUE | said...

beshnyer! jgn luper donlod angry birds....ahahhaaha

Norry said...

Wahh..bestnya dapat adiah henfon

Ermayum said...

bestnyaaaaaaaaa hadiah kalu tak disamgka sangka memang super sweeeeeet tak kisah lah apa apa pun :)