Wednesday, August 24, 2011

~berbuka puasa di Bora Ombak, Ampang~

hari ahad
dgn officemate mr azam
makanan sedap, bila habis, diaorg top up..tp dlm kul 8 lebih tu, diaorg dah x top up lg utk lauk2..
rm45++..eh rm45 ke rm46..ntah lupa la...
tempat crowded sikit kalau duduk yg kat dlm bhgn aircond.




bergmbr ramai2...

aqil asyik la kerut kan muka, sbb dia terkejut ms kat pintu masuk, dia nmpak patung.(patung batu tu)..

sebelah meja kami tu, laluan ke luar, ada tmpt dia hias dgn motor scooter lama. asyik la main kat situ...berpeluh2..huh.

ni ada kwn mr azam nak ambik gmbr, dia agah aqil..terus tunduk muka ke bwh..malu la konon nya.



gmbr family. ajmal menyorok bwh meja..eee....geram je....


aku x sure ni gmbr artis+org biasa or artis sahaja yg pernah buat wedding kat sini...yg aku kenal/ & nmpak, gmbr que & linda jasmin tu je...


tinggal bbrp hr je lg, sapa2 nak try, boleh la..erk tp aku xde contact no. dia la...aku ni kan..


minggu ni start isnin br ni dah malas nak masak..tp isnin tu aku masak la sejenis 2 lauk pastu mr azam beli sejenis. semalam, aku beli je..ish...kalau mood malas dtg, mcm ni la gaya...mood dah nak raya je...rs mcm bersalah pun ada bila mkn lauk beli..hah3x....

9 comments:

Nana said...

xpenah lg g makan sini
tigin nk try

Huda said...

sekali sekala syok buka kat luar kan :)

nieda said...

thn ni x pernah lg bebuka kt luar..hehe

SyidaGorjes said...

bora ombak ni kat ampang kan?akak tk pernah sampai, tapi bora asmara yang nun kat penchala tu da 2x pegi.hehehehe

watyz said...

wa..makan ramai2 best2...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

mood masak aku dah ke laut dah .. msk time sahur simple .. telur , sayur goreng ... dah feel raya dah ana ;-)

mama_umar_maryam said...

hehehe,ana..lg seminggu nk raye ni zt dah abis kontrak masak kt dapor,buke luar je,hik3

Ermayum said...

tempat ni sungguh glamor but kita belum pernah sampai huhu :)

~ana~ said...

nana-try la..ana pun nak try lepas bln puasa nnti...

huda-best jugak..tukar selera..:)

nieda-bagus tuh..jimat..:)

akak gorjes.ha'ah kat ampang..akak ni mmg..

watyz-mmg best..makan2 sambil borak2..

kak d-ana start isnin br ni dah gantung periuk...:)

zety-sama la kita..:)

sis ermayum-tu la..glamour sbb artis ramai dok buat majlis kawin kat sini kot nya kan..but food pun nice jugak..okla tu..