Monday, August 22, 2011

~berbuka puasa di Palace of Golden Horses~

hari jumaat.
ahli2-abg, akak, dini, adam, aku, mr azam, ajmal, aqil dan kak.

so. xyah tulis panjang2..tgk gmbr je la.
gmbr mknan xde bnyk sbb mood lebih kepada mahu menikmati mknan yg ada.
makanan sedap..boleh la...choice tu boleh tahan la..
tp rs nya x la sebanyak yg aku pergi 3 thn lepas..




tema-lambaian desa

1st round-sate, roti john, murtabak...semua sedap...menepati piawaian tekak aku....

nasi kacang utk ajmal, salmon apa ntah, kentang, lamb, beef msk apa ntah..pastu kuih muih.

ada lamb jugak...lupa snap gmbr lambr...tp lamb, kureng sikit..black pepper sos cair....

ajmal menikmati kek coklat...x duk diam langsung.

ni lg sorang, susah sungguh nak ambik gmbr dia..asyik sengih sambil gerak2 kan bdn..tension haku.

tgk tu...x reti duk diam..

dpt tempat kat luar sbb kami booking pun dah lewat. so, suka hati la 4 org kanak2 riang ni. asyik la berlari ke sana ke mari. ajmal tu boleh perah baju dia sbb basah peluh. rambut mcm br lepas mandi. hoh. main2 pastu kejap2 dtg nangis, kakak dini buat, pastu baik balik main pastu adini plak dtg cakap mal buat. hoh..diaorg ni kalau jumpa mcm tu la...kejap gaduh kejap ok. aku rs raya nnti bergegar rumah kat kg dgn jerit pekik diaorg. 4 org semua stok suara nyaring2 dan suka menjerit...abis la....

tgk la aksi sorg2...




5 comments:

Huda said...

sekali sekala berbuka kat hotel best kan :)

Ermayum said...

makan sedap ja ye heheh kita pergi years ago masa lama dah tak ke golden horses but hotel besar2 ni best gurantee ada kambing and osyter kan :)

Anonymous said...

bonus awak nak keluar kan? nanti boleh lah belanja kita makan kat PoGH..heheh..

~ana~ said...

huda-tu la..sekali sekala boleh la..kalau x, rabak jugak...mkn nya xde la smpai ke amount yg di byr tu...

sis ermayum-yup..bbiasa hotel2 besar ni, mmg ada kambing n oyster tu..kalau xde, mmg kepelikan.

anon-ko sapa yg nak suruh aku belanja?

mama_umar_maryam said...

beshnye ana..las pegi Palace ni,ntah bape taon lepas tah,heheh