Monday, August 8, 2011

~makan2~

cite lama...
makan2 sempena puasa kat ofis...gmbr x bnyk sbb malas nak upload..
ni buat dgn geng2 division...setiap org bw 1 jenis lauk....
belasah je la aku bw rendang ayam....
gigih aku mengacau rendang di malam hari bersambung ke pagi hari...
tp alhamdulillah...sedap pada tekak aku.....:)


antara menu2 yg ada..x boleh letak gmbr close up takut org terliur..:)

bersama seorg officemate...muka aku berminyak boleh buat goreng ikan gaya nya...:)

mkn pizza hut..dgn budak2 ofis aku seramai 6 ketul tu je.....x boleh close up jugak sbb takut org terliur di bln puasa ni..:)


maaf..ni gmbr close up
ni nak habis kan cream cheese yg masih berbaki brp ratus gram ntah tu..balance dr buat oreo cheesecake hr tu...ingat nak buat blueberry cheese tart..tp sbb rombongan cik kiah dtg dr trg, nak bg diaorg rs oreo cheesecake ni...kena alter sikit la resepi tu sbb cream cheese ni sikit je kan. buat dlm tupperware biasa je...letak aluminium foil. tp susah sikit nak angkat sbb aluminium foil pun agak senang koyak kan...so, mmg kena buat dlm loyang yg boleh tolak dr bwh tu la...tabur oreo biscuit kat atas bg more rs oreo..nyum nyum nyum...cik kila, jadi ke anda nak tempah cake ni dgn saya?...:)

ada lg gmbr mkn2 bersama geng2 dept lagi satu..tp lupa nak upload...:)

happy moday u all...selamat bekerja...:)

5 comments:

Huda said...

sedapnye :) hehehe

mama_umar_maryam said...

oh no, foooodddd, larik...hahaha

watyz said...

x yah close up pon dh terliur tgkkan. pizza segala bagai x tahan. hehehhe

shakila mubarak said...

jadi2. blk lah cpt kakna. huhu..

Ermayum said...

nampak kotak pizzza teringin lak nak makan pizza tadi nampak osyter teringin nak makan oyster ish