Wednesday, September 21, 2011

~akhirnya......~

akhirnya aku berjaya bw aqil g injection utk 1 thn setgh punya..
last injection....
punya la berjanggut nak boleh bw dia ni..
asyik la terlupa la..ada hal la....
actually app. dah buat bln 4 hr tu, tp aku terlupa..
kena buat app. baru tp aku x pergi2 buat app. baru...
nak buat app. xbleh app. thru fon plak tu...adoi la.

so, last week berjaya jugak bw dia..
punya la duk pujuk2 dia cakap nnti doc. nak inject sikit..
mmg asyik la dia kata xmo....

alhamdulillah dah berjaya jugak...

perkembangan aqil skrg ni;

berat; 12.6 kg
tinggi dia lupa plak brp cm...

skrg ni aqil dah start bercakap sikit..
sebelum ni mulut dia mcm ada emas sikit...:)
skrg ni dah bnyk jugak yg dia boleh cakap even x clear sgt sebutan dia...
pastu tiap kali org cakap, dia suka ikut apa yg org cakap..
gigi masih lagi ada 4 btg atas, 4 btg bawah pastu gigi geraham pun dah ada 4 btg...
masih lg fully bfeed..:)..xtau la bila nak stop nya...xpe la aqil..selagi tu susu mama ada, hisap la kamu smpai ke titisan terakhir....










ok...tu je..:)

7 comments:

rATu kEBaYA said...

comeinye aqil beraksi...

~ As ~ said...

sihatnya aqil, Mira ni kurus, 9.7kg je... hmmm

watyz said...

lama nye br injet. xpe asalkan ade.
dh ble tambah lagik ni... :)

Farrah Hasna said...

anak ana ni lahir bulan brape ye

zarin said...

ok la tu masih BF... jimat skit duit beli susu hikhik

zarin said...

ok la tu masih BF... jimat skit duit beli susu hikhik

| SUE | said...

Wah semangat aqil ye...mamanya comel je. :D ... Alany 15mths baru 8.8kg. Tu pon kuat makan, kalau jenis tak suka makan ntah brapa je la beratnya...