Tuesday, September 27, 2011

~birthday celebration~

lepas jamuan raya kat ofis, terus bergegas2 balik rumah sbb cadang nya nak keluar..
nak belanja mr azam mkn la kan sempena birthday dia...
dah plan nak mkn kat mn..ingat nya nak surprise kan mr azam la...:)

balik2 tu, duk borak2 dulu, cadang nya lepas maghrib br nak kuar...
sbnar nya aku masih lg kekenyangan...pastu mr azam pun duk bersungut yg dia masih kenyang lg.
ptg tu dia br balik dr rumah cheras. dia mmg xnak mkn, tp bila mama dah suruh mkn, nak xnak dia mkn. kesudah nya perut dia masih kekenyangan lagi.

so, aku cakap, kita mkn yg ringan2 je..tp nak mkn apa kan...
ajmal kata nak mkn fish..layan kan je la bila mr azam kata jom ke manhattan fish market..
so, ke midvalley la kami...


ni 1st time mkn MFM ni...sedap..:)...
rs mcm x cukup plak ...:)

sementara tunggu order smpai, aku g care4 kejap beli brg,
smpai2 balik, tgk ajmal dah mkn soup..dia kata sedap...
x sempat nak ambik gmbr....

ni je gmbr mknan yg sempat ambik..lg satu dah hampir habis.... kalau x silap yg ni promotion punnya menu.rm17.90 plus air dgn soup.

puas hati sbb sedap..ikan dia lembut..fresh...
nnti boleh mkn lagi la..:)

so, tmpt yg patut aku bw utk surprise kan dia tu nmpak nya terpaksa di postpone lg...
tgkla..bila2 plak nnti boleh la bw dia.

7 comments:

mama tisya said...

lenkali leh try yg set platter ada bakar2 udang..sedap...

Cik Ina Do Do Cheng said...

dah lama tak makan fish manhattan. sedapkan ikan kat situ. selalu cik ina fish manhattan makan kat jj bukit tinggi ngan sunway.

lieynanilaz said...

comel jerk si kecik buat peace...:)

MadianiMamat said...

weiiiiiiiiiiiii dah beli galaxy tab ke??????

rATu kEBaYA said...

teringin nak makan kat sini.. tapi tak kesampaian lagi.

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir mr azam!

Huda said...

x penah try lg..mahal x?