Monday, September 12, 2011

~hari ni..........~

.....aku menulis blog dr ofis lg...
sbb mlm td aku tdo awal...
tp bgn balik..basuh baju, kemas dapur sikit...
online kejap..kul 2 nak tdo balik tp xleh tdo...
xtau la kul brp terlelap...

sabtu ahad br ni korang buat apa?
mesti bnyk jemputan open house kan...
aku ada la dpt satu kat selayang, tp x pergi pun...
sbb malas...mr azam pun keje..lg la aku malas..
dah la hr sabtu tu aku x brp sihat lg..
ptg sabtu tu asthma menyerang..hu3x..terus rs lembik...

ahad tu, kuar jap pergi pasar...
balik2 tu tgk mr azam dah habis kemas rumah..
berkilat rumah aku rs...dr hall, dining area, dapur, bilik, toilet...
semua berkilat..:)
thank you abg...kalau mcm ni buat apa ambik part time maid lagi kan..
sbb mr azam mmg dah ringan tulang...
cuma aku perlu cr org utk lipat kain baju aku yg menimbun tu...
part lipat kain baju mmg mr azam surrender...dia xleh nak tlg aku...
so, nak x nak aku jugak nak kena buat....
semalam duk rumah je, PIL dgn adik ipar aku dtg rumah nak jenguk ajmal dan aqil...
kak pun dtg melawat ajmal dan aqil....
then kami g open house rumah kwn tingkat 11..
asthma masih lagi ada..mlm td nak tdo pun susah...

hu3x...owh..btw, since semalam, aqil dah start direct feed dgn aku balik..:)
suka...suka...ni hasil mr azam la yg duk pujuk aqil...
alhamdulillah..syukur....
kitaorg tgk ulser kat mulut diaorg pun dah hampir sembuh...
tu mungkin faktor dia nak hisap balik kot...
alhamdulillah..syukur sgt...:)

korang buat xtvt apa semalam?mesti bnyk g open house kan...

2 comments:

mama_umar_maryam said...

ari sabtu mmg penat ana..tp hari ahad mmg sajer dok nyorok dlm umah diam2..hehehe

Huda said...

wiken x g mane..xde jemputan open house pun :(