Friday, September 2, 2011

~random raya~

hi korang...eh ada ke org bc blog ni time raya2..

since raya, mood utk menulis pun down...
bkn apa, ms tu mmg terhad..
kalau raya kat penang, rs nya ok lg..sempat lg update blog bagai...
tp raya trg ni, kat rumah mak sendiri, nak buat apa2 pun x kekok kan...
so, dapur je la tmpt aku...hah3x...

camna raya korang?
raya aku thn ni biasa2 je...
cma yg best thn ni bila dpt jumpa live dgn sorg blogger
tu later2 aku cite.....
dan jugak dpt kumpul kan 3-4 org kwn2 sekolah rendah..:)

seronok bila berkumpul ramai2 kan...
jarang2 jumpa, bila sekali jumpa, mcm2 cite nak dikongsi....

perut pun asyik penuh je..ye la asyik mkn mkn mkn je....:)

okla korang, xnak cite panjang, nnti2 aku update lagi...
hari ni ingat nak g beraya kat rumah kawan2 high school plak...
bye bye korang...selamat hari raya....




2 comments:

mama_umar_maryam said...

alahhh..igtkn ltk gambar korang sefamily, nk tgk kaler ape,hahahah

maya amir said...

sempat lagik ana tulis blog hehehe... lamenye tak dtg sini..sorry sgt2 ana...blog sendirik pun tak berusik... ok2..selamat hari raya ana & maaf zahir batin:)