Friday, September 9, 2011

~random~

hi koraang..

-mood aku suam2 kuku je hr ni sbb tghri semalam aku tersilap mkn...mkn cencaluk. ptg tu kena sinus yg sgt2 teruk...kepala aku sungguh sakit, perit tekak, hidung berair..smpai sekarang masih x ok..tension mak nokssss......pergi ambik ubat kat farmasi, malang nya diaorg dah xde stok utk clarinase. aku rs tiap kali aku ambik ubat kat sini, mesti mintak clarinase. mmg asyik xde stok je jwpn nya. alasan diaorg, gov kita tgh kontrol ubat ni. doc. advise mkn claritine je tp langsung x jalan...hu3x....

-esok cadang nya nak house cleaning...rs mcm nak panggil maid part time tu dtg rumah tp bila cakap kat mr azam, dia senyap je..xtau la setuju or x...bkn la rs x boleh buat kerja2 rumah tu. tp kalau aku bergabung tenaga dgn part time maid, mesti kerja2 tu cepat siap...:)

tetiba otak aku blur..xtau nak tulis apa...td mcm bnyk benda nak tulis.....

-owh br teringat, semalam ada blogger tnya aku psl komen dia yg aku x approve. aku xtau blogspot problem, or apa yg problem nya sbb mmg aku x dpt komen2 dia ni. n dia kata dah bnyk kali dia tinggal komen tp aku x approve. owh..aku x pernah pun x approve komen2 reader. anon ke x anon ke, +ve ke -ve ke komen2 tu, aku akan approve jugak. and thanks sbb maklum kan pada aku. kalau x, smpai ke sudah aku x tau...nnti aku godek2 blog aku tgk kot2 ada masalah.......yg aku tau skrg ni blog aku 'berat' sikit..tu je..tp xpe..nnti aku cuba 'ringan' kan ia..:)..thanks jugak pd blogger yg kabo blog aku ni 'berat'. kalu x smpai ke sudah ferasannnn blog ni 'ringan'

argh....dah malas nak menulis...mood pada nak membelek 'toy' baru..:)

-

8 comments:

itangmanih said...

kalu nk panggil part time maid tu,hati2...ada yg keje nak x nk jer...kwn akak dh kena..siap menjwb bila org suh buat...sakit ati..

mama_umar_maryam said...

dari cara ko tulis nipon aku blh bygkan perasaan ko..heheh,get well soon ana..panggil jelah bibik part time tu,kdg2 kite ni xlaratt

rATu kEBaYA said...

makan cencaluk mmg sedap.. tapi lepas makan pulak merana.

Afne said...

toy baru? jengjengjeng!

Cik Ina Do do Cheng said...

sinus tu cam resdung ke ana? rasa gatal kat hidung ye? kalau cam tu tak bolelah ko berkemas, nanti kena habuk lagi teruk. panggil je pembantu sementara tu.

SyidaGorjes said...

ana!
sgt tight schedule akak skg,agak sukar utk bw mcm dulu.
gws!

lieynanilaz said...

mgkn blogger ada problem tu..

Ermayum said...

cuba check kat spam ada tak?

kita jenis hidung resdung ni memang sensitip cecaluk belacan petis makanan ringan msg fast food but sedap suka makan gak mula la gatai or bersih hehehe ubat flu satu ja tidur :)